Tesori d'Oriente Byzantium ajándékszett IV. hölgyeknek

Tesori d'Oriente Byzantium ajándékszett IV. hölgyeknek
Tesori d'Oriente Byzantium ajándékszett IV. hölgyeknek

Kód: TSR00801 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 100 ml + tusoló és fürdő krém 250 ml + tusoló és fürdő krém 500 ml

Leírás Tesori d'Oriente Byzantium
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Tesori d'Oriente Byzantium parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • tusoló és fürdő krém 250 ml
  • tusoló és fürdő krém 500 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente Byzantium