Tesori d'Oriente Byzantium ajándékszett III. hölgyeknek

Tesori d'Oriente Byzantium ajándékszett III. hölgyeknek
Tesori d'Oriente Byzantium ajándékszett III. hölgyeknek

Kód: TSR00799 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 100 ml + testápoló krém 300 ml + kis táska

Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Tesori d'Oriente Byzantium
Összetétel

Szerezzen magának örömöt kedvelt illatának előnyös szettjével.A női Tesori d'Oriente Byzantium parfüm-szett dupla örömöt szerez – szép csomagolásával és plusz ajándékkal.

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • testápoló krém 300 ml
  • kis táska

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente Byzantium