Tesori d'OrienteAyurveda fürdő termék hölgyeknek

Tesori d'Oriente Ayurveda fürdő termék hölgyeknek
Tesori d'Oriente Ayurveda fürdő termék hölgyeknek
1 350Ft
500 ml
Raktáron | 270,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TSR0561
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Nyújtson magának nagy adagot az Ön által kedvelt illatból. A nagyszerű Tesori d'Oriente Ayurveda fürdőkészítmény gondoskodni fog a bőréről és ugyanakkor biztosítja, hogy a forró kádból finom illat terjengjen.

Tulajdonságok:

  • táplálja és finomítja a száraz bőrt
  • bársonyosan finommá és selymessé teszi a bőrt
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!