Tesori d'Oriente Aegyptus

tusoló krém nőknek 250 ml

Tesori d'Oriente Aegyptus tusoló krém nőknek 250 ml
Tesori d'Oriente Aegyptus tusoló krém nőknek 250 ml
Tesori d'Oriente Aegyptus tusoló krém nőknek 250 ml
tusoló krém nőknek 250 ml
950Ft

Kód: TSR0502 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 03. 25.
Személyes átvétel
szombat 2019. 03. 23.
Tesori d'Oriente Aegyptus
tusoló krém nőknek 250 ml | 950Ft

Tesori d'Oriente Aegyptus parfüm leírása

A nagyszerű Tesori d'Oriente Aegyptus tusfürdő krém remekül egészíti ki az azonos sorozatba tartozó illatot. Kiválóan felüdíti, a bőrét pedig selymessé és kellemes illatúvá teszi. Ez a parfümös tusfürdő igazi luxus élménnyé varázsolja a mindennapi tisztálkodást.

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente Aegyptus

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!