Tesori d'Oriente Aegyptus

fürdő termék nőknek 500 ml

Tesori d'Oriente Aegyptus fürdő termék nőknek 500 ml
Tesori d'Oriente Aegyptus fürdő termék nőknek 500 ml
Tesori d'Oriente Aegyptus fürdő termék nőknek 500 ml
fürdő termék nőknek 500 ml
1 350Ft

Kód: TSR0499 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 23., szerda
Személyes átvétel
2019. 01. 23., szerda
Tesori d'Oriente Aegyptus
fürdő termék nőknek 500 ml | 1 350Ft

Tesori d'Oriente Aegyptus parfüm leírása

A kiváló minőségű Tesori d'Oriente Aegyptus fürdőkészítmény luxus élménnyé teszi mindennapi rutinját. Fürdés után a bőre bársonyosan selymes lesz és olyan csábító illatot áraszt, mely fokozza az azonos kollekcióba tartozó illatok intenzitását.

Tesori d'Oriente a márkáról

A Tesori d'Oriente márka alapgondolata, hogy minden nő számára lehetővé kell tenni, hogy testének és lelkének egyaránt érzéki élményt tudjon nyújtani, mégpedig saját otthonában.
Az Orient kincsei különleges alkotóelemekből megalkotott varázslatosan érzéki illatok formájában jelennek meg, és minden Tesori d'Oriente kozmetikumot egyediséggel és keleties szépséggel ruháznak fel. A keleties illatok hagyományos érzéki élményét a lehető legmodernebb adalékok egészítik ki, ezzel is fokozva a készítmények különlegességét.
A Tesori d'Oriente a mindennapi relaxáció szertartásához szükséges kozmetika készítmények komplett kínálatát felöleli. Ezek a rituálék segítenek megszabadítani a mindennapi élet stresszétől, és előidézik a testi és lelki egyensúly teljes nyugalmát.
Az egyedülállóan érzéki illatokkal rendelkező minőségi olasz termékek bőrének minden egyes érintése a szívből jövő öröm és a pihentető ellazulás érzését kelti. Szerezzen minden nap boldog perceket magának a Tesori d'Oriente készítményekkel!  

Értékelés Tesori d'Oriente Aegyptus

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!