Ugrás a fő tartalomhoz
Ted Lapidus Lapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek
Ted Lapidus Lapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek
Ted Lapidus Lapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek
Ted Lapidus Lapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek
Ted Lapidus Lapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek
Ted Lapidus Lapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek
Fej
bergamott, frézia
Szív
ciklámen, jázmin, narancsfa virága
Alap
borostyán, pacsuli, pézsma, vanília
Az illat fajtájaorientális, virágos

A Ted Lapidus Lapidus Women egy finom, virágos női illat az édes vanília gyengéd érintésével. Változzon bájos tündérré, akinek rózsaszín természetes aurája mérföldes távolságra fog ragyogni. Élvezze a virágok és a mindent átölelő vanília lélegzetelállító tónusait. Ha nem kedveli a túl sok figyelmet keltő, a női bájat feleslegesen elkendőző, kihívó parfümöket, próbálja ki a Lapidus Women-t. Vegye körül testét a bájos virágszirmok különleges illatfátyolával. Élvezze a vanília mámorító illatát, amely meglepően hosszú ideig fogja Önt kényeztetni. A kivételes Ted Lapidus márka parfümjével nemcsak egy gyönyörű illatot, de egy friss és örökifjú szellemet is szerez magának. Ellen tud állni?

A frézia könnyed akkordja érzékien vegyül az intenzívebb bergamottal és már az első érintése a törékenységet és a csábító vonzerőt hozza magával. Mindjárt utána a visszafogott levendula, a gyengéd ciklámen és a narancsvirág friss lehelete érinti meg. A jantár, pacsuli és pézsma formájában megjelenő meleget sugárzó alapot a teljes illatot átható édes vanília egészíti ki. A Lapidus Women parfüm kellemesen tartós, illatát a bőrén az alkalmazása után néhány nappal is érezni fogja.


Ted Lapidus, az erélyes tervező, a divatszakmában az egyedi stílusának és hagyománybontó világlátásának köszönhetően vált ismertté. Az apjától megörökölt luxus-márkanév alatt a fiú elegáns kiegészítőket és kitűnő illatokat is alkotott. A Ted Lapidus parfümök egyértelműen az illatok piacán elérhető legérdekesebb termékek közé tartoznak. Termékeik elsősorban a frissesség modern elemeivel ötvözött hagyományos stílus követőit célozzák meg. A kedvelt márka illatai határozottan univerzálisak és időtállóak, ezért képesek kielégíteni minden korosztályt. A Ted Lapidus Lapidus Women parfüm a bájos vaníliával kísért virágillatok egyedi keveréke, amely különösen megfelel a romantikus és gyengéd hölgyeknek.

Ted LapidusLapidus Women Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Ingyenes kiszállítás
13 990Ft
23%-kal kedvezőbb ár
100 ml
10 770Ft

Raktáron | 10 770,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: TEL0007
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
péntek 2024. 05. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2024. 05. 23.