TANGLE TEEZER MAGIC FLOWERPOT hajkefe gyermekeknek | notino.hu

Tangle Teezer Magic Flowerpot

hajkefe gyermekeknek

Tangle Teezer Magic Flowerpot hajkefe gyermekeknek
Tangle Teezer Magic Flowerpot hajkefe gyermekeknek
Tangle Teezer Magic Flowerpot hajkefe gyermekeknek
3 150Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: TAT0708 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 08. 15., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2018. 08. 15., szerda

Tangle Teezer Magic Flowerpot kozmetika leírása

Leírás:

A Tangle Teezer Flowerpot fésű tökéletesen kifésüli az Ön kis hercegnőjének a haját, és megakadályozza a további összegubancolódását. Fésülés közben nem húzza a hajat, amely ezáltal mindig nagyon kellemes lesz, ugyanakkor megelőzi a haj mechanikus sérülését még a legfinomabb hajnál is. Sűrű sörtéi biztosítják a tökéletes kifésülést már pár húzás után, és a hajnak selymes lágyságot és ragyogó fényt biztosítanak. A fésű gyönyörű csomagolással van gazdagítva, amely virág alakú. A Tangle Teezer fésű gyönyörű és lágy hajat kölcsönöz nem csak a valódi hercegnőknek.

Hatások:

  • finoman kifésüli a hajat
  • lágyságot és fényt kölcsönöz a hajnak
  • megakadályozza a haj mechanikus sérülését
  • megakadályozza a haj húzását fésülés közben

Tangle Teezer a márkáról

A Tangle Teezer egy figyelemreméltó márka a hajápolás területén. A gyönyörű és egészségesnek tűnő haj eléréséhez oda kell figyelnünk a megfelelő sampon, kondicionáló és más hajápoló készítmények kiválasztására. Nem szabad viszont elfelejtkeznünk a hajápoláshoz használt eszközökről sem. A Tangle Teezer a fésűk és hajkefék között az abszolút első a vizes vagy száraz haj könnyű és gyengéd fésülése terén. A forradalmi technológia, a felhasznált alapanyagok és a nem mindennapi design tették sikeressé az egész világon a Tangle Teezert a gyermekek és felnőttek körében is.
A Tangle Teezer használata nagyon kellemes és nem erőszakos módja a fésülködésnek, nem roncsolja és nem tépi a hajat. A finom rugalmas anyagból készült sörték specifikus elhelyezkedése varázsolja nagyon könnyűvé a fésülködést. Képes megbirkózni a rakoncátlan vagy a hullámos hajjal is. Egyáltalán nem véletlenül vált a Tangle Teezer világ szenzációvá a fodrászok és az egyszerű felhasználók körében is.
Ki e szenzációs segédeszköz tervezője és a könnyű fésülködés szimbóluma? Saun Pulfrey angol fodrász 2004 –ben mutatta be a nem mindennapi hajkefe első prototípusát, de nem volt valami nagy sikere. A befektetőket nem nyerte meg egy éppen e célt szolgáló televíziós show –ban sem, de mégsem adta fel, és meg volt győződve arról, hogy az ötlete jó. Egy évvel később a Birmingham –i vásáron felkeltette a Boots e-shop üzletkötője figyelmét, és elkezdték forgalmazni a fekete Tangle Teezert. A valódi törést és sikert a rózsaszínű változat forgalomba hozatala hozta el. A nyereség gyorsan nőtt, és jöttek az elismerések is egymás után.
Mára a Tangle Teezer a legforgalmazottabb hajkefe Nagy-Britanniában, valamint a világon percenként 8 darabot adnak el belőle. Már több sorozata és színváltozata is a rendelkezésünkre áll. A Tangle Teezer Original termékbe beleszeret mindenki. Nagyszerű ergonómikus forma, hogy beleilljen a kezünkbe, nem tépi a hajat és minimális erőfeszítéssel érhető el a gyönyörű és egészséges hatású haj. A Tangel Teezer Compact hajkefét bárhová magával viheti. A kis méretének köszönhetően minden táskában és retikülben elfér. A Tangle Teezer Aqua Splash leginkább a vizes haj fésülésére lett kifejlesztve, valamint a Tangle Teezer Salon Elite teljesen új és mégjobb design –t mutat be. A Tangle Teezer kefe mindenképpen az alap „must have“ készlethez tartozik, tehát muszáj hogy legyen az alap kozmetikai készletében. A hasznos tulajdonságok, nem mindennapi design, a használat variabilitásának kivételes kapcsolata teszi a Tangle Teezer –t varázslatos élménnyé, mely elérhető áron kapható. Felejtse el a hajvégek töredezését, sérült hajgyökereket, kellemetlen hajtépést – eljött a Tangle Teezer kora!

Menu