Szőrtelenítőviasz és szőrtelenítő csíkok

Bestsellerek

Élvezze sima bőrét akár néhány héten át! A viaszos szőrtelenítés gyors és hatékony módja annak, hogy hosszú időre megszabaduljon pihéitől. Bízza arca, lábai, de hónalja szőrtelenítését is szőrtelenítőviaszra, szőrtelenítő cukorpasztára vagy praktikus gyantacsíkokra!

A szőrtelenítőviasz könnyen rátapad a nem kívánt pihékre, Ön pedig egy húzással kitépheti őket. A szőrszálakat gyökerükkel együtt tépi ki, legyengíti őket, bőre pedig hosszú ideig sima marad.

Hogyan használjam a szőrtelenítő gyantacsíkokat?

A csík használata előtt mossa és szárítsa meg a szőrtelenítendő területeket. A viaszcsíkokat alaposan melegítse át a tenyerei között, majd válassza szét és tegye rá őket a szőrtelenítendő területre. A növekedés irányában simítsa el, majd ellenkező irányban egy gyors mozdulattal rántsa le.

Hogyan válasszak magamnak gyantacsíkokat?

Szőrtelenítő gyantacsíkokat a szőrtelenítendő terület szerint válasszon! Speciális szőrtelenítő csíkokat kínálunk intim területekre, arcra, hónaljra és lábra. Ha bőrirritáció gyötri, érzékeny bőrre ajánlott szőrtelenítő csíkokat válasszon!

Cukorpasztás szőrtelenítés

Fél, hogy a viaszos szőrtelenítés túl fájdalmas lesz, és allergiás reakciót vált ki? Próbálja ki a szőrtelenítő cukorpasztát! A szőrtelenítőviasztól eltérően a cukorpasztát a növekedés irányával szemben vigyük fel, de annak irányában tépjük le. Ennek köszönhetően kímélőbb a bőrhöz, minimalizálja az irritációt, és érzékeny bőrre is alkalmas.

Kínálatunkban megtalálhatja a kedvelt Purity Vision cukorpasztát és a Veet vagy Arcocere bevált szőrtelenítőviaszokat és csíkokat. Válassza ki a legjobbat!