Szemkörnyékápolás

Szemkörnyékápolás
Szem szérumok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Szemmaszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
  • Juvena
  • Hidratálás
  • Skin Energy

Járjon túl a szem környéki szarkalábak és a szem alatti karikák eszén

A helyes szemkörnyék ápolás drámai módon megfiatalíthatja a kinézetét. A szemkrémek, zselék vagy pakolások a szemkörnyék egy sor problémájával képesek megküzdeni – kezdve a szem körüli szarkalábaktól a  szem alatti karikákon keresztül egészen a megereszkedett szemhéjakig.

Hogyan kell ápolni a szem környékét

  • Az alap a megelőzés. Törekedjen a helyes sminkeltávolításra és az arcbőr tisztítására.
  • Az első szem környéki szarkalábakra és a mindennapos ápolásra ideálisak a szemkrémek, zselék és olajok.
  • Extra táplálásként időről időre alkalmazzon pakolást a szemre vagy szem alatti párnácskákat.
  • A szem körüli duzzanatok, a mélyebb ráncok és a szem alatti sötét karikák ellen válasszon erősebb harcostársat szemszérum formájában.

Szarkalábak elleni szemkrémek

Az első szarkalábak körülbelül a harmincas években jelennek meg. Ha redukálásukra törekszik, olyan szarkalábak elleni szemkrémeket válasszon, amelyek kollagén termelést ösztönző, aktív peptideket tartalmaznak.

Amennyiben a szemkörnyék ápolásnál a maximálisat szeretné elérni, koncentráljon a retinol, resveratrol és hialuronsav tartalmú éjszakai szemkrémekre. A szem alatti sötét karikákra nagyszerűen hatnak a C és K vitamin tartalmú szemkrémek, amelyek szemét ismételten felragyogtatják.

Szemszérum

A szemkörnyék szérumai hasonlóak az arcbőr szérumaihoz. Az  összeállításuk ugyanakkor koncentráltabb, tehát jobb eredményekhez vezet, mint a szemkrém. Az összeállítás kímélő, tehát nem kell irritálástól tartani. Válogathat szem alatti karikákra, szem alatti szarkalábakra és szem környéki duzzanatokra ható szérum között. A lehető legjobb eredmény érdekében a szemszérumot alkalmazza érett arcbőr számára szolgáló szemkrémmel kombinálva.

Szempakolás

Szeretne valamit extra dolgot tenni szemkörnyéke számára és több táplálást és hidratálást biztosítani neki? Próbálja ki a szempakolást. Kifejezőbb és látványosabb hatást várhat tőle. A krémes szempakolás tökéletes a szem környéki szarkalábakra. A szem alatti hidratáló gél párnácskák eredményesen megküzdenek a szem alatti duzzanatokkal és zsákokkal.

A notino.hu oldalon megtalálja a szemkörnyék legjobb minőségű segítőit. Próbálja ki a hidratáló szemkrémeket a száraz szemkörnyék számára, a szemhéjak kifeszítő krémeit, a szem alatti karikák elleni krémeket, szemszérumokat a szarkalábak ellen és további sok terméket kiváló áron!