Ugrás a fő tartalomhoz

Amennyiben szeretné, hogy a számlát cégadatokkal együtt állítsuk ki az Ön számára, úgy k érjük, hogy a megrendelés leadása után küldjön el beszkennelve a info@notino.hu e-mail címre:

  • egy saját kezűleg aláírt nyilatkozatot a cég pecsétjével, miszerint az notino.hu webáruházból vásárolt termékeket nem forgalmazza tovább.
  • Valamint, amennyiben EU-s közösségi adószámmal rendelkezik, úgy egy hivatalos okirat másolatot, melyen szerepel az előbb említett adószám  (az EU szabályai szerint, cseh cégként 0% ÁFÁ -val állítjuk ki a számlát, amennyiben rendelkezik EU-s közösségi adószámmal. Amennyiben csak magyar adószámmal rendelkezik, úgy ezen második dokumentumra nincs szükségünk.).
  • Amennyiben két munkanapon belül a kért dokumentumok nem érkeznek be részünkre, a számla adószám és cégjegyzékszám nélkül, az Ön nevére, mint végleges felhasználóra lesz kiállítva.

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​