Swissdent Whitening Trio

fogkefe 3 db

Swissdent Whitening Trio fogkefe 3 db
Swissdent Whitening Trio fogkefe 3 db
Swissdent Whitening Trio fogkefe 3 db
fogkefe 3 db
2 640Ft

Kód: SWD0193 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Swissdent Whitening Trio
fogkefe 3 db | 2 640Ft

Swissdent Whitening Trio kozmetika leírása

Leírás:
A Swissdent Whitening Soft fogkefe puha sörtéinek köszönhetően kíméletesen tisztítja a fogakat. Kis méretű fejének köszönhetően a nehezen tisztítható helyekre is elér. Sörtéi követik a fog felszínét, így biztosítva a tökéletes tisztítást. Nyele a fogorvosi műszerekéhez hasonlóan ergonomikus tervezésű, kényelmes fogást biztosít a hatékony fogmosás érdekében. Speciális sörtéi segítenek a fogak tökéletes tisztításában és eltávolítják a felszínűkön lévő elszíneződéseket. Varázsolja mosolyát ellenállhatatlanná a Swissdent szájhigiéniai termékekkel!

Hatása:

  • tökéletesen tisztítja a fogakat a nehezen elérhető helyeken is
  • eltávolítja a fogak felszínén keletkezett elszíneződést

Swissdent a márkáról

Swissdent kozmetikumok | A svájci Swissdent fogászati kozmetikumok a leghatékonyabb, és a fogorvosok által is gyakran javasolt fogfehérítő és fogápolási kozmetikumok egyike. A termékek több éves munkát követően a legmodernebb kutatások eredményeként jöttek létre.
Természetes formájú, hatékony papain és bromelain enzimeket tartalmaznak. Az enzimek kalcium-peroxiddal kombinálva tökéletes fehérítő rendszert alkotnak. Enyhe súroló értékkel bíró, rendkívül kíméletes fogkrémek. A bennük lévő enzimek feloldják a fogak felületén lévő színes lerakódásokat. A készítmények peroxidokat, koenzim Q10 és E-vitamint is tartalmaznak. A peroxidok jelentősen csökkentik az elszíneződést, a koenzim Q10 kiváló kiegészítő a fogínysorvadás kezeléséhez, míg az E-vitamin segít megőrizni az íny egészségét.