Swissdent Extreme szájvíz fehérítő hatással

2×
Swissdent Extreme szájvíz fehérítő hatással
Swissdent Extreme szájvíz fehérítő hatással
250 ml
4 860Ft

1 944,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SWD0110 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Swissdent Extreme
Tulajdonságok

Fokozza szokásos fogkrémje hatásait! A Swissdent Extreme fehérítő hatású szájvíz gondoskodik a tartósan friss leheletről és a napról napra fehérebb fogakról. A szabadalmazott és egyetemeken tesztelt Oxygard® technológia bizonyítottan világosító hatású, ráadásul a Swissdent fogkrémek segítségével felgyorsítja a fehérítést. Próbálja ki Svájc első számú szájápoló termékét, és nyűgözze le környezetét ragyogóan fehér mosolyával!

Tulajdonságai:

  • megszünteti a szájban a cigaretta, az alkohol és az étel kellemetlen szagát
  • tartósan frissítő hatása van
  • minden használat során kímélően fehéríti a fogakat
  • megszünteti a fogszuvasodás kialakulását
  • védi a fogínyt
  • felgyorsítja a Swissdent fogkrémek hatását

Összetétele:

  • szabadalmazott Oxygard® technológia – hatékonyan fehéríti a fogak felszínét

Alkalmazása:
Öblítse ki a szájat negyed kupaknyi szájvízzel, majd köpje ki. Ne nyelje le. A használatot követően legalább egy órán át ne fogyasszon ételt és italt. Lehetőleg lefekvés előtt használja. A legjobb eredmény elérése érdekében egészítse ki egy Swissdent fehérítő fogkrémmel.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Swissdent a márkáról

Swissdent kozmetikumok | A svájci Swissdent fogászati kozmetikumok a leghatékonyabb, és a fogorvosok által is gyakran javasolt fogfehérítő és fogápolási kozmetikumok egyike. A termékek több éves munkát követően a legmodernebb kutatások eredményeként jöttek létre.
Természetes formájú, hatékony papain és bromelain enzimeket tartalmaznak. Az enzimek kalcium-peroxiddal kombinálva tökéletes fehérítő rendszert alkotnak. Enyhe súroló értékkel bíró, rendkívül kíméletes fogkrémek. A bennük lévő enzimek feloldják a fogak felületén lévő színes lerakódásokat. A készítmények peroxidokat, koenzim Q10 és E-vitamint is tartalmaznak. A peroxidok jelentősen csökkentik az elszíneződést, a koenzim Q10 kiváló kiegészítő a fogínysorvadás kezeléséhez, míg az E-vitamin segít megőrizni az íny egészségét.  

Értékelés Swissdent Extreme2