Swiss Army Altitude

eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml

1×
Swiss Army Altitude eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml
eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml

Kód: SWI0047 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Swiss Army Altitude
eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Swiss Army Altitude parfüm leírása

A Swiss Army Altitude egy valódi férfiakhoz illő frissen fás illat. Az Altitude parfüm viselője ismeri az előtte alló utat, és nem áll meg, még a célját el nem éri. Egyúttal gondosan mérlegeli és értékeli minden megtett lépését.


A Swiss Army Altitude illata a meleget sugárzó cédrus fájára helyezett frissen szedett fekete áfonya aromájából ered. Ezután az illat szívében rejtőző, zsályával fűszerezett szikrázó mentalevelek illata tárul ki. A kompozíció záró árnyalatában a fa titokzatos, lenyűgöző tónusai rajzolódnak ki. Ez az elegáns Swiss Army férfi parfüm a nap bármely szakában hordható.


A Swiss Army Altitude azoknak az igazi férfiaknak való, akik jó és biztos támaszuk tudnak lenni életük drága párjának.

Összetétel

Fej
áfonya, cédrus
Szív
menta, zsálya
Alap
fa
Az illat fajtája
aromás, fás

Swiss Army a márkáról

Swiss Army parfümök|Swiss Army - A Swiss Army márka a legminőségibb katonai késeket gyártja, pontos és ellenálló órákat, minőségi parfümöket és elsőosztályú ruhákat. 1897 - be nyúlik vissza a története, amikor Svájcban Karl Elsener által elkészült az első minőségi, működő és sokoldalú kés. Mára a Swiss Army termékek, melyek szimbóluma a kereszt és a pajzs, több mint 100 országba exportálják. Most Önnek is lehetősége van kipróbálni a Swiss Army női és férfi parfümöket, melyek a legmodernebb tudományos ismeretek alapján készültek. A Swiss Army parfümök kifejezetten az aktív személyiségű és kalandos lelkületű embereknek ajánlottak. A Swiss Army márka biztosítja a legjobb elérhető minőséget szakmában.

Értékelés Swiss Army Altitude

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás