Swiss ArabianShaghaf Oud Aswad Eau de Parfum unisex

4×
Swiss Arabian Shaghaf Oud Aswad Eau de Parfum unisex
Swiss Arabian Shaghaf Oud Aswad Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
75 ml
13 530Ft

Raktáron | 18 040,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SAB01051
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Engedje, hogy a messzi Keletre repítsék, ahol a levegőben oud, ritka fűszerek és rózsa illata száll. Ilyen a Swiss Arabian Shaghaf Oud Aswad uniszex Eau de Parfum illata, amely hölgyekhez és urakhoz is tökéletesen illik.

  • keleties, fás illat
  • uniszex – nők és férfiak is viselhetik
  • különösen hűvösebb napokra ideális viselet

Az illat összetétele
Először fás jegyeket, romantikus rózsát, ritka sáfrányt és kakukkfűt érezhet. Utánuk aromás római kömény, melengető agarfa, rózsa és törékeny jázmin kezd el illatozni, amelyeket koriander és pacsuli kísér. Az alapillatot, amely a legtovább érezhető a bőrön, ámbra, bőr, pézsma és agarfa jellemzi.

Az illat története
A Swiss Arabian Shaghaf Oud Aswad parfümöt 2018-ban dobták piacra. A Swiss Arabian márka arab parfümjeiről lett méltán ismert, amelyek a messzi Keletet idézik fel.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fás tónusok, kakukkfű, rózsa, sáfrány
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
római kömény, pacsuli, koriander, jázmin, agarfa, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, bőr, agarfa, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fás

A Swiss Arabian márka 1974-ben jött létre, és ma a legkeresettebb arab parfümmárkák közé tartozik. A modern keleti parfümgyártás a Givaudan Roure ismert svájci céggel együttműködve folyik, amely a parfümgyártáshoz szükséges exkluzív összetevők és anyagok egyik legelismertebb szállítója.. Sőt, kiváló parfümmester képző iskolája révén is világhírű.

A gyönyörű, egzotikus messzeségeket idéző illatokat finoman kidogozott üvegcsék tárolják, melyek minden toalettasztalka díszei. Az érzéki illatok kiemelik a nők szépségét és szelíd báját, valamint hangsúlyozzák a férfiasságot, a büszkeséget és a férfiak zord szépségét. Próbálja ki az egzotikum illatát közvetítő luxusparfümöket!