Swiss ArabianKashkha Eau de Parfum unisex

3×
Swiss Arabian Kashkha Eau de Parfum unisex
Swiss Arabian Kashkha Eau de Parfum unisex
50 ml
13 530Ft

Több mint 5 db a raktáron | 27 060,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SAB0007
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A szabad, extravagáns életstílus és a rejtélyes orientális világ keveréke a Swiss Arabian Kashkha Eau de Parfum unisex. Illata igazán különleges és jellegzetes, akárcsak csodás, arany flakonja. Ideális választás mindennapi viseletre de a különleges, esti alkalmakon is megállja a helyét.

  • unisex illat - férfiak és nők is viselhetik
  • orientális-fűszeres illat
  • mindennapi viseletre

Illat összetétele
A bergamott tökéletes harmóniát alkot a gyümölcsös tónusokkal az illat fejében. A frissítő illatok után a szegfűszeg, körömvirág és az orientális agarfa és sáfrány keveréke csábít el a KAshka illatában. Az alapja melengető a borostyánnak köszönhetően, amelyhez a cédrus, szantálfa és a csábító pézsma társul.

Illat története
Leginkább egy értékes, különleges ékszerre hasonlít a Swiss Arabian Kashkha parfüm flakonja. Gazdagon díszített arany, az orientális, titokzatos világra emlékeztető flakon, amely garantáltan felkelti a figyelmet akárcsak maga az illat. Remek választás a mindennapokra és különleges alkalmakra is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, alma, fahéj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
sáfrány, kardamon, orvosi körömvirág, szegfűszeg, agarfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgy, pézsma, vetiverfű, cédrus, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

A Swiss Arabian márka 1974-ben jött létre, és ma a legkeresettebb arab parfümmárkák közé tartozik. A modern keleti parfümgyártás a Givaudan Roure ismert svájci céggel együttműködve folyik, amely a parfümgyártáshoz szükséges exkluzív összetevők és anyagok egyik legelismertebb szállítója.. Sőt, kiváló parfümmester képző iskolája révén is világhírű.

A gyönyörű, egzotikus messzeségeket idéző illatokat finoman kidogozott üvegcsék tárolják, melyek minden toalettasztalka díszei. Az érzéki illatok kiemelik a nők szépségét és szelíd báját, valamint hangsúlyozzák a férfiasságot, a büszkeséget és a férfiak zord szépségét. Próbálja ki az egzotikum illatát közvetítő luxusparfümöket!