Swiss ArabianAnsam illatos olaj uraknak

2×
Swiss Arabian Ansam illatos olaj uraknak
Swiss Arabian Ansam illatos olaj uraknak
15 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: SAB0185

Ajándékozza meg magát olyan illattal, amellyel semmilyen társaságban nem maradhat észrevétlen. A férfi Swiss Arabian Ansam parfümolaj a luxus és exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója még a legigényesebbeket is megörvendezteti.

  • bőrös illat
  • fás illat
  • virágos illat
  • kiemeli a szexepilt és a természetesen férfias egyéniséget
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsfa virág, aromás tónusok, rózsabors, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, kávé, vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, bőr, borostyán, cédrusfa
Az illat fajtája
aromás, bőrös, fűszeres

A Swiss Arabian márka 1974-ben jött létre, és ma a legkeresettebb arab parfümmárkák közé tartozik. A modern keleti parfümgyártás a Givaudan Roure ismert svájci céggel együttműködve folyik, amely a parfümgyártáshoz szükséges exkluzív összetevők és anyagok egyik legelismertebb szállítója.. Sőt, kiváló parfümmester képző iskolája révén is világhírű.

A gyönyörű, egzotikus messzeségeket idéző illatokat finoman kidogozott üvegcsék tárolják, melyek minden toalettasztalka díszei. Az érzéki illatok kiemelik a nők szépségét és szelíd báját, valamint hangsúlyozzák a férfiasságot, a büszkeséget és a férfiak zord szépségét. Próbálja ki az egzotikum illatát közvetítő luxusparfümöket!