Swarovski Aura eau de toilette nőknek töltelék

 • Swarovski Aura eau de toilette nőknek töltelék
 • Swarovski Aura eau de toilette nőknek töltelék 1
 • Swarovski Aura eau de toilette nőknek töltelék 2
 • Swarovski Aura eau de toilette nőknek töltelék 3
   více

  Swarovski Aura változatok

  Fel

  Parfüm leírása Swarovski Aura

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  licsi, rózsa

  Szív

  tubarózsa

  Alap

  bors, benzoin, ámbra, pézsma

  Swarovski, a csiszolt üveg híres, orosz gyártója, 2012-ben piacra dobta Swarovski Aura parfümének könnyedebb kiadását. A Swarovski Aura toalettvíz remekül csiszolt illat-ékszer, mely bármelyik nőnek örömet szerez.

  Elsőként a játékos licsi és a megszelídíthetetlen rózsa finom sziromlevelei simulnak bőréhez. Az illat szívében az üde tubarózsa virágának lehelete rejtőzik. A parfüm záróakkordjait luxus fás tónusok alkotják. A melegséges ámbra, érzéki pézsma, egy csipet pikáns bors és exotikus benzoin zárják közösen ezt a különleges kompozíciót.

  Az Aura toalettvizet keskeny, elegáns üvegcse rejti. Tervezői a tiszta, egyszerű geometriai alakzatokat áttetsző üveggel és ezüstösen hűs fémmel kombinálták. Mint hab a tortát, egy tündöklően csiszolt kő ékesíti.

  Ez a rendkívüli illatszer nappali viselethez éppúgy megfelel, mint éjszakai öltözékhez. A választás Önön múlik! A Swarovski Aura illatával kiemeli az Ön egyedi szépségét és aurájának varázsát.

  Fel

  A Swarovski márkáról

  Swarovski parfümök| Swarovski - Valószínűleg az első ami az eszükbe jut a Swarovski név hallatán, az az elsőosztályú ékszerek csiszolt kristályokkal. Daniel Swarovski észak Csehországban született 1862 - ben, a mesterséget az apjától sajátította el, akinek kis üveggyára volt. 1895 - ben Swarovski, Armand Kosmann és František Weis létrehozták a Swarovski céget, eredeti nevén A. Kosmann, Daniel Swartz & Co.. A hagyomány folytatódott Swarovski lánya ma már ékszereket, retikülöket, kiegészítőket, szemüvegeket, avantgard lámpákat és luxus parfümöket gyárt. A Swarovski parfümökhöz hozzátartoznak az érdekes üvegcsék, melyek kis művészeti alkotásnak számítanak.

  Fel

  Értékelés Swarovski Aura

  • 2017. július 28.
   Sági Zsuzsi

   Különleges, tartós! Hosszú ideje tartó szerelem!

  • 2017. május 19.
   Bogi

   Csodálatos, eredeti, IMÁÁÁDOM!

  • 2017. február 15.
   Zsuzsika

   A lányom az első üveggel ajándékba kapta :D nagyon szereti igazi csábos illata van amit sokan irigyelnek is tőle.Imádja mert nem csak percekig tart az illata.Sokáig elég pedig napi szinten használja.

  Mit gondol Ön a Swarovski Aura termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb