St.Tropez Self Tan Extra Dark önbarnító hab az intenzív bőrszínért

2×
St.Tropez Self Tan Extra Dark önbarnító hab az intenzív bőrszínért
St.Tropez Self Tan Extra Dark önbarnító hab az intenzív bőrszínért
200 ml
10 960Ft

5 480,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: STZ0101 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás St.Tropez Self Tan Extra Dark
Tulajdonságok

Élvezze a napbarnított, barna bőrt, kirándulás nélkül is. A St.Tropez Self Tan Extra Dark önbarnító hab az intenzív bőrszínért, pár pillanat alatt barnává varázsolja bőrét. Könnyed hab textúrájának köszönhetően egyszerű az egyenletes felvitele is, és fokozatosan tud lebarnulni otthona kényelmében.

Tulajdonságok:

  • könnyen szét kenhető és kiválóan felszívódik
  • intenzív napbarnított hatást biztosít
  • egységesíti a bőr színárnyalatait
  • hosszan tartó hatású
  • nem hagy foltokat

Használata:
Használat előtt rázza fel. Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a teljes testfelületre. Kenje szét alaposan és egyenletesen. Tanácsos applikáló kesztyűt használni az egyenletesebb eredmény eléréséhez. Felvitel után alaposan mosson kezet.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Bőrtípus
minden bőrtípusra

St.Tropez a márkáról

A St.Tropez márkájú kozmetikai termékek világszerte ismertek. Az önbarnító készítmények területén már sok éve a csúcsminőséget képviselik, és már régóta a világhírességek kedvencei közé tartoznak.
A szórakoztatóipar legtöbb csillagának természetes hatású barnasága a St.Tropez márkájú készítmények tökéletes hatásának köszönhető. Ezek a rendkívül kellemes illatú szerek pár perc alatt gyors és biztonságos barnulást eredményeznek. Alkalmazásuk után a nők és a férfiak bőre egyaránt lágy, üde és gyönyörűen természetes aranybarna színű lesz.
A St.Tropez márk luxustermékei termékei egyenletesen barna és vonzó bőrt hagynak maguk után. Próbálja ki ön is a barnaságot, amellyel a hírességek világszerte élvezettel dicsekednek!  

Értékelés St.Tropez Self Tan Extra Dark2