St.Tropez Self Tan Express önbarnító hab a gyors barnulásért

St.Tropez Self Tan Express önbarnító hab a gyors barnulásért
St.Tropez Self Tan Express önbarnító hab a gyors barnulásért
100 ml
9 030Ft

9 030,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: STZ01909 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a napozó termékekre. A kosarában adja meg a sun15 kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás St.Tropez Self Tan Express
Tulajdonságok

Varázsolja bőrét tökéletesen napbarnítottá már egy óra alatt! A St. Tropez Self Tan Express innovatív formulájának köszönhetően, maga szabályozhatja barnulását. Egy óra alatt természetes nap barnulást tud elérni, két óra alatt intenzívebb színt érhet el, három óra alatt pedig mélyebb, sötétebb bonz hatást. A végeredmény így csak önön múlik.

Tulajdonságok:

  • természetes, egészséges megjelenésű napokig tartó barnulás
  • egyszerű felvitel, nem hagy foltokat
  • gyorsan barnít és szárad
  • gyengéden ápolja bőrét

Használata:
Használat előtt rázza fel. Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a teljes testfelületre. Kenje szét alaposan és egyenletesen. A jobb eredmény elérése érdekében használja a felhordó kesztyűt. Használata után alaposan mossa meg a kezét.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Bőrtípus
minden bőrtípusra

St.Tropez a márkáról

A St.Tropez márkájú kozmetikai termékek világszerte ismertek. Az önbarnító készítmények területén már sok éve a csúcsminőséget képviselik, és már régóta a világhírességek kedvencei közé tartoznak.
A szórakoztatóipar legtöbb csillagának természetes hatású barnasága a St.Tropez márkájú készítmények tökéletes hatásának köszönhető. Ezek a rendkívül kellemes illatú szerek pár perc alatt gyors és biztonságos barnulást eredményeznek. Alkalmazásuk után a nők és a férfiak bőre egyaránt lágy, üde és gyönyörűen természetes aranybarna színű lesz.
A St.Tropez márk luxustermékei termékei egyenletesen barna és vonzó bőrt hagynak maguk után. Próbálja ki ön is a barnaságot, amellyel a hírességek világszerte élvezettel dicsekednek!  

Értékelés St.Tropez Self Tan Express