St.Tropez Self Tan Expressgyorsan felszívódó önbarnító hab a fokozatos barnulásért

2×
St.Tropez Self Tan Express gyorsan felszívódó önbarnító hab a fokozatos barnulásért
St.Tropez Self Tan Express gyorsan felszívódó önbarnító hab a fokozatos barnulásért
200 ml

Kód: STZ0099 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

St.Tropez Self Tan Express termékleírás
Tulajdonságok

Zsebelje be Ön is a csodálatosan barna bőrszínét méltató dicsérő szavakat a gyorsan ható St.Tropez Self Tan Express önbarnító hab segítségével! Ez az egyszerűen használható, gyorsan felszívódó hab lehetővé teszi, hogy kontrollálja bőrének barnaságát, amelyet egész évben gondtalanul élvezhet. A halvány napbarnított bőrszín eléréséhez 1 órát, a közepes arany tónushoz 2 órát, míg a sötét bronz színhez 3 órát kell hatni hagyni a habot, majd a kívánt árnyalat elérését követően le kell mosni.

Tulajdonságai:

  • minden bőrtípuson alkalmazható
  • gyorsan szárad, nem ragad
  • rendkívül természetes színt ad
  • kellemes illata van
  • könnyen felvihető, egyenletesen eloszlik
  • nem hagy foltot a ruhán

Összetétele:
Az önbarnító hab természetes, bőrkímélő összetevői révén minden bőrtípusra alkalmas. Nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat és ftalátokat.

Alkalmazása:
Használat előtt 24 órával alkalmazzon bőrradírt. Az önbarnító felvitele előtt hidratáló krémmel kenje be a szárazabb bőrfelületeket, a könyököt, a térdet, a bokát és a lábfejet. A legjobb eredmény elérése érdekében használd a St. Tropez erre a célra kifejlesztett kesztyűjét, és a bokától felfelé haladva egyenletesen oszlassa el bőrén a habot. Várja meg, amíg megszárad, ezután felöltözhet.A kívánt szín elérését követően öblítse le a terméket. A halvány napbarnított bőrszín eléréséhez 1 órát, a közepes arany tónushoz 2 órát, míg a sötét bronz színhez 3 órát kell hatni hagyni a habot a bőrön. A barna bőrszín megtartásához javasolt naponta hidratálót használni.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Bőrtípus
minden bőrtípusra

St.Tropez a márkáról

A St.Tropez márkájú kozmetikai termékek világszerte ismertek. Az önbarnító készítmények területén már sok éve a csúcsminőséget képviselik, és már régóta a világhírességek kedvencei közé tartoznak.
A szórakoztatóipar legtöbb csillagának természetes hatású barnasága a St.Tropez márkájú készítmények tökéletes hatásának köszönhető. Ezek a rendkívül kellemes illatú szerek pár perc alatt gyors és biztonságos barnulást eredményeznek. Alkalmazásuk után a nők és a férfiak bőre egyaránt lágy, üde és gyönyörűen természetes aranybarna színű lesz.
A St.Tropez márk luxustermékei termékei egyenletesen barna és vonzó bőrt hagynak maguk után. Próbálja ki ön is a barnaságot, amellyel a hírességek világszerte élvezettel dicsekednek!  

Értékelés St.Tropez Self Tan Express