SEDUCER

Tudja, hogyan csábítsa el a nőt, hogyan vonzza magához: egy hölgy sem tud ellenállni neki, semmilyen helyzetben. Magabiztos, vonzó, tudja, mit akar, és tudja, hogyan szerezze meg. Vigyázzatok, lányok, ha találkoztok vele!

teljes szöveg szöveg elrejtése

BUSINESS MAN

Mind tudjuk, ki az ÜZLETEMBER: olyan férfi, aki a kereskedelemben dolgozik, elsősorban vezetői szinten. De a mi definíciónk mélyebbre megy ennél. Szereted az öltönyöket? Ápolt vagy, követed a legújabb trendeket? Bemutatjuk a férfit, aki több egy öltönyös figuránál, valakit, aki több mint sikeres, akinek több arca van, DE mindig úriember. Az ilyen férfihoz mindenképpen illenek a következő illatok:

teljes szöveg szöveg elrejtése

SPORTSMAN

Egyszerűen nincs olyan nő, aki ne imádná a jó formában levő, izmos, állatira szexi férfiakat. Te is ilyen férfi vagy? Eláruljuk a titkot, hogyan lehetsz ellenállhatatlan. Próbálj ki egyet ezekből az illatokból, és azonnal sikered lesz. ÁLLJ KÉSZEN!

teljes szöveg szöveg elrejtése

HIPSTER

Bárhová is menjünk, mindenütt hallunk a hipszterekről. De kik is ők valójában? Lehetnek művészek, designerek, zenészek, de igazából bárki. De mi a közös bennük? Tudják, mit szeretnének elérni, 100%-osan élvezik az életet, és tényleg elgondolkodnak az élet értelméről. Te is így gondolkodsz? Ha igen, ezek az illatok azt nyújtják, amit elvársz.

teljes szöveg szöveg elrejtése

GENTLEMAN

Ha jellemezni kéne magad, ezeket a szavakat használnád? Udvarias, védelmező, kedves, jómodorú férfi? Ha igen, akkor 100%-osan ÚRIEMBER vagy. Kedveled a minimalizmust, a luxus életformát, a jó éttermeket, a whiskyt és a szép nőket. Egyvalami hiányzik csak a tökéletességhez, a megfelelő parfüm.

teljes szöveg szöveg elrejtése