St. Moriz Self Tanningapplikációs kesztyű

3×
St. Moriz Self Tanning applikációs kesztyű
St. Moriz Self Tanning applikációs kesztyű
1 800Ft

Kód: TMO1880 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 11.

St. Moriz Self Tanning termékleírás

Biztosítsa a tökéletes, egyenletes barnaságot a St. Moriz Self Tanning applikátor kesztyű segítségével. Ez segít az önbarnító krém vagy spray felvitelében, tehát biztos lehet abban, hogy a foltoknak nyoma sem marad.

Tulajdonságai:

  • megkönnyíti az önbarnító készítmény felvitelét
  • meggátolja a nemkívánatos foltok kialakulását
  • meggátolja a kezek elszíneződését
  • lemosható – ismételten használható

Használata:
Vigye fel az önbarnító készítményt egyenesen a bőrére és alaposan kenje szét a kesztyű segítségével.

St. Moriz a márkáról

A St. Moriz önbarnító kozmetikumok garantálják a káros UV sugárzás nélküli, valóban szép és természetes barnulást! Alkalmazásával a vágyott barnulás azonnal elérhető, és több napon keresztül remekül meg is marad. Ezen készítmények egyszerű és gyors alkalmazása és varázslatos illata egyszerűen lenyűgöző. A St. Moriz önbarnító kozmetikumokkal biztos lehet abban, hogy nemkívánatos foltok nélkül és egyenletesen barnul le, miközben bőre tökéletesen hidratált és selymes tapintású marad. A St. Moriz kozmetikumok segítségével megjelenése olyan lesz, mint amilyennek megálmodta!
A St. Moriz jelenleg a legszélesebb körben használt önbarnító márka Angliában. A St. Moriz önbarnító kozmetikumokat nemcsak a felhasználók és szakértők értékelik nagyra, hiszen piacra kerülése óta számos szakmai díjat is nyert. A St. Moriz készítmények előállításához kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használják, és valamennyi terméket Angliában készítik. A bőrgyógyászatilag engedélyezett készítmények alapos ellenőrzésen mennek át. Egészséges és ragyogó barnaságának köszönhetően remekül fog kinézni és vonzónak érzi majd magát. A St. Moriz önbarnító kozmetikumokkal egész évben élvezheti a csodálatos barnaságot!  

Értékelés St. Moriz Self Tanning