+3642-220141 H-P 8-22 ó., SZ-V 10-22 ó.

S.T. Dupont Passenger Cruise for Her eau de parfum teszter nőknek

 • S.T. Dupont Passenger Cruise for Her eau de parfum teszter nőknek
 • S.T. Dupont Passenger Cruise for Her eau de parfum teszter nőknek 1
   více

  Ez a termék TESZTER.
  A teszter egy speciális kiszerelés, mely általában fehér dobozva van csomagolva és nincs a szórófejen kupak. Az összetétele azonos a klasszikus kiszereléssel.
  több információ a TESZTERRŐL

  S.T. Dupont Passenger Cruise for Her változatok

  • S.T. Dupont Passenger Cruise for Her eau de parfum teszter nőknek 100 ml eau de parfum teszter nőknek 100 ml  

  Fel

  Parfüm leírása S.T. Dupont Passenger Cruise for Her

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  S.T. Dupont Passenger Cruise - egy üde, virágos, napfényes női illat, mely szépséges, napfényben fürdő, illatozó virágokkal teli kertet idéz. Ezt az élvezetet újra és újra át fogja akarni élni, és a Passenger Cruise hosszantartó összetevőinek köszönhetően egész nap élvezheti illatát.

  A S.T. Dupont Passenger Cruise fej tónusában a gránátalma, amalfi citrom és friss grapefruit uralkodik. Szívében lédús barack, gyengéd jázmin, bódító magnólia és izgató rózsa rejtőzik. Az alapban szikrázó málna, exotikus ceyloni árvacsalán és érzékien tiszta pézsma tárul fel. Ezt a különleges S.T. Dupont parfümöt egész nap viselheti.

  A S.T. Dupont Passenger Cruise női parfüm nem mindennapi, egyedien gyönyörű, csak úgy, mint viselője.

  Mi a Teszter? A teszter kiszerelésű parfümök úgy összetételükben, mint illatukban teljesen megegyeznek a normál, üzletekben kapható társaikkal. A boltok, parfümériák polcain ezeket találhatjuk meg, a vásárlók ezeket próbálhatják ki. A teszter csomagolása változó, általában egyszerű fehér kartondobozban, esetleg doboz és kupak nélkül érhetőek el. Kiszerelésük az esetek többségében az adott parfümből a kereskedelemben kapható legnagyobb méret. Amennyiben saját használatra vásárol parfümöt és nem ajándékba, a teszter megvásárlásával további összeget takarithat meg. Ha ajándékozásra szánja, inkább a klasszikus csomagolású az ajánlott.

  Fel

  A S.T. Dupont márkáról

  S.T. Dupont parfümök|S.T. Dupont - Leginkább úgy ismert, mint luxus márkája a férfi divatnak, de ugyanúgy tervez kiegészítőket és más termékeket a hölgyeknek is, ugyanúgy mint luxus parfümöket is. S.T. Dupont már elhíresült az öngyújtóiról, ceruzáiról, pénztárcáiról, óráiról és parfümjeiről. Manapság a luxus öngyújtók forgalmának 70% - át tartja kézben. Kevesen tudják, hogy a márkanévben szereplő S.T. betűk az alapító Simona Tissota kezdőbetűi. Dupont a királyok, császárok, maharadzsák, nagykövetek és bankárok beszállítója. Csak az érdekesség kedvéért megemlíthetjük, hogy az 1958 - 1963 - as évek között legyártott S.T. Dupont öngyújtók mindegyike tiszta aranyból készült. A S.T. Dupont luxus parfümjei nálunk is beszerezhetőek.

  Fel

  Értékelés S.T. Dupont Passenger Cruise for Her

  Mit gondol Ön a S.T. Dupont Passenger Cruise for Her termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "