Splat Biomed Propoline fogkrém a fogíny védelmére esszenciális olajokkal

Splat Biomed Propoline fogkrém a fogíny védelmére esszenciális olajokkal
Splat Biomed Propoline fogkrém a fogíny védelmére esszenciális olajokkal
100 g
1 160Ft

1 160,00Ft / 100 g, áfával
Kód: SPT02043 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Splat Biomed Propoline

A kiváló minőségű Splat Biomed Propoline fogkrém nem tartalmaz fluoridokat és természetes módon erősíti a fogakat. Érzékeny fogak és fogíny ápolására különösen alkalmas.

Tulajdonságok:

  • frissíti a leheletet
  • csökkenti a fogak érzékenységét
  • garantáltan kíméli a fogakat és a fogínyt

Összetétel:

  • fluoridot nem tartalmaz
  • vegán termék

Használata:
Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni.

Splat a márkáról

A piacon már 15 éve jelen lévő Splat szájhigiéniai márka székhelye Rigában, Lettország fővárosában van. A Splat fogkrémek rendkívül hatékony természetes összetevőket, esszenciális illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak. Ezeknek köszönhetően tökéletesen védik a fogak egészségét és szépségét.
A Splat laboratóriumaiban készült valamennyi termék a szájüreg valóban hatékony ápolására és problémakezelésre irányul. A Splat vállalat a világ vezető fogorvosaival és szakértőivel dolgozik együtt, így minden terméknél garantált a maximális hatékonyság.
Az eredményt az olyan innovatív fogápolási termékek jelentik, melyek nagyfokú hatékonyságát Oroszországban, az Európai Unióban és Japánban végzett széleskörű klinikai vizsgálatok is igazolják. A Splat szájhigiéniai termékek speciális bioaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek biztosítják a nagyfokú hatékonyságot és a szájüreg maximális higiéniáját.
Szintetikus fertőtlenítőket, triklozánt vagy klórhexidint egyetlen SPLAT termék sem tartalmaz. Nátrium-lauril- szulfátot - SLS-t és szacharin-nátriumot egyetlen gyermekeknek készült SPLAT termék sem tartalmaz.  

Értékelés Splat Biomed Propoline