SpiriTime Limited Edition kéztisztító gél

2×
SpiriTime Limited Edition kéztisztító gél
SpiriTime Limited Edition kéztisztító gél
30 ml

Kód: VZR12628 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás SpiriTime Limited Edition

Biztosítson kezének tökéletes higiéniát a SpiriTime Limited edition tisztítógéllel! A 60% alkohol, a glicerin és a színes mikrokapszulás E-vitamin antimikrobiális hatása garantálja a tökéletes kézhigiénét minden helyzetben, szappan és víz hiányában is, a bőr túlzott kiszárítása nélkül.

Tulajdonságai:

  • antimikrobiális hatás, ami a receptúrában lévő 60% alkoholnak köszönhető
  • mosás nélkül, gyorsan és tökéletesen tisztítja a kéz bőrét
  • gyorsan szárad, és nem hagy zsíros vagy ragacsos érzést
  • kellemesen friss illatú

Összetétele:

  • 60% alkohol (szesz) – antimikrobiális hatású összetevő
  • glicerin – támogatja a bőr természetes rugalmasságát és helyreállítja hidratáltságát
  • E-vitamin – védi a kéz bőrét

Alkalmazása:
Tegyen kellő mennyiségű gélt a tenyerére, és alaposan kenje szét keze egész felületén, beleértve a kézfejet, ujjait és az ujjai közti területet is. Kenje addig, amíg a keze teljesen meg nem szárad.

SpiriTime a márkáról

A SpiriTime francia márka magas minőségű kozmetikai termékei bőrének mindennapi ápolást biztosítanak. A termékek összetevői gondosan megválogatott természetes és környezetbarát anyagok, melyek kellemesen kényeztetik testét és elméjét. Tápláló kozmetikumai érzéki illatukkal és kiváló összetételükkel okoznak mindennapos örömet az Ön számára a szürke hétköznapokban.

A SpiriTime készítmények gazdag természetes olajai és aktív összetevői bőrét megfelelően hidratálják, táplálják és feszesítik. A levendula, jázmin és rózsa kivonatok biztosítják a bőr selymes puhaságát és regenerációját. Málna, mangó és mandarin kivonatai antioxidációs hatásokkal gazdagítják testét. Kávé és vanília összetevői nyugtatják és fellélegeztetik bőrét a mindennapos stressztől.

A SpiriTime készítmények alkalmasak a mindennapi higiéniai ápolásra és hatékony kozmetikai védelemre. Termékösszetétele gyengéden bánik bőrével, minden fajta parabéntől, szilikontól, ásványi olajaktól és paraffintől mentes. A SpiriTime francia márka segítségével bepillanthat a tökéletesen harmóniában álló test és elme rejtelmeibe!

Értékelés SpiriTime Limited Edition2