SpiriTime Bath and Body Christmas Crackerajándékszett I. hölgyeknek

SpiriTime Bath and Body Christmas Cracker ajándékszett I. hölgyeknek
SpiriTime Bath and Body Christmas Cracker ajándékszett I. hölgyeknek
ajándékszett I. hölgyeknek

Kód: SPI00547 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Gourmet Time hidratáló tusoló gél 50 ml + Gourmet Time tápláló testkrém 50 ml + Gourmet Time hidratáló kézkrém 30 ml

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Ajándék szett típusa
ajándékszett

SpiriTime a márkáról

A SpiriTime francia márka magas minőségű kozmetikai termékei bőrének mindennapi ápolást biztosítanak. A termékek összetevői gondosan megválogatott természetes és környezetbarát anyagok, melyek kellemesen kényeztetik testét és elméjét. Tápláló kozmetikumai érzéki illatukkal és kiváló összetételükkel okoznak mindennapos örömet az Ön számára a szürke hétköznapokban.

A SpiriTime készítmények gazdag természetes olajai és aktív összetevői bőrét megfelelően hidratálják, táplálják és feszesítik. A levendula, jázmin és rózsa kivonatok biztosítják a bőr selymes puhaságát és regenerációját. Málna, mangó és mandarin kivonatai antioxidációs hatásokkal gazdagítják testét. Kávé és vanília összetevői nyugtatják és fellélegeztetik bőrét a mindennapos stressztől.

A SpiriTime készítmények alkalmasak a mindennapi higiéniai ápolásra és hatékony kozmetikai védelemre. Termékösszetétele gyengéden bánik bőrével, minden fajta parabéntől, szilikontól, ásványi olajaktól és paraffintől mentes. A SpiriTime francia márka segítségével bepillanthat a tökéletesen harmóniában álló test és elme rejtelmeibe!

Értékelés SpiriTime Bath and Body Christmas Cracker