Soaphoria Královské zubní sérum szérum a fogzománc gyengéd fehérítésére és védelmére

Soaphoria Královské zubní sérum szérum a fogzománc gyengéd fehérítésére és védelmére
Soaphoria Královské zubní sérum szérum a fogzománc gyengéd fehérítésére és védelmére
50 ml

Kód: SOA0248 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Soaphoria Královské zubní sérum

A speciális Soaphoria Královské zubní sérum ápoló tökéletesen teljessé teszi a napi szájápolási higiéniát.

Tulajdonságok:

  • regenerálja a fogzománcot
  • megőrzi a friss leheletet

Használata:
Használja a mellékelt útmutató szerint.

Soaphoria a márkáról

A Soaphoria szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott szlovák márka. Törekvése egyszerű - megfizethető árú első osztályú készítményeket kínál, környezetvédelemre és egészséges életmódra vonatkozó felvilágosító tevékenység mellett.
A Soaphoria büszke arra, hogy termékeinek túlnyomó többsége (több mint 90%) nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Nagy hangsúlyt fektet a könnyen újrahasznosítható csomagolóanyagok alkalmazására is. A Soaphoria termékek összetételében a legjobb minőségű növényi alapanyagok találhatók - shea vaj, homoktövis olaj, kamilla kivonat és még sok egyéb. Külön említést érdemel, hogy minden egyes termék valódi kézműves munka eredménye!
A Soaphoria kozmetikumokat a természet iránti szeretet és a szépség és életerő utáni vágy keltette életre. Nemcsak rendkívüli hatékonyságuk, hanem kíméletességük és biztonságosságuk is meghatározó. Nem csoda, hogy egyre többen szeretik. Próbálja ki ön is! A Soaphoria a vegetáriánus vagy vega felhasználást vallók márkája, illetve azoké, akik hozzá kívánnak járulni bolygónk a megmentéséhez.  

Értékelés Soaphoria Královské zubní sérum