SOAPHORIA HAIR CARE folyékony organikus sampon zsíros hajra | notino.hu

Soaphoria Hair Care

folyékony organikus sampon zsíros hajra

Soaphoria Hair Care folyékony organikus sampon zsíros hajra
Soaphoria Hair Care folyékony organikus sampon zsíros hajra
Soaphoria Hair Care folyékony organikus sampon zsíros hajra
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: SOA0132 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Tulajdonságok

Hajtípus
zsíros haj
Hatás
A túlzott faggyútermelés szabályozása

Soaphoria a márkáról

A Soaphoria szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott szlovák márka. Törekvése egyszerű - megfizethető árú első osztályú készítményeket kínál, környezetvédelemre és egészséges életmódra vonatkozó felvilágosító tevékenység mellett.
A Soaphoria büszke arra, hogy termékeinek túlnyomó többsége (több mint 90%) nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Nagy hangsúlyt fektet a könnyen újrahasznosítható csomagolóanyagok alkalmazására is. A Soaphoria termékek összetételében a legjobb minőségű növényi alapanyagok találhatók - shea vaj, homoktövis olaj, kamilla kivonat és még sok egyéb. Külön említést érdemel, hogy minden egyes termék valódi kézműves munka eredménye!
A Soaphoria kozmetikumokat a természet iránti szeretet és a szépség és életerő utáni vágy keltette életre. Nemcsak rendkívüli hatékonyságuk, hanem kíméletességük és biztonságosságuk is meghatározó. Nem csoda, hogy egyre többen szeretik. Próbálja ki ön is! A Soaphoria a vegetáriánus vagy vega felhasználást vallók márkája, illetve azoké, akik hozzá kívánnak járulni bolygónk a megmentéséhez.  

Menu