Ecsetek tisztítása

Bestsellerek

Professzionális sminkecsetek

Webáruházunkban a legismertebb kozmetikai gyártók sminkecset típusai találhatók meg, melyek az Ön fürdőszobájából sem hiányozhatnak. Több száz termékünk között arcra és szemre való változatok is helyet kaptak, hogy mindent egyetlen helyről, könnyedén tudjon kiválasztani.

Sminkecsetek: mi mire való?

Alapozó ecset a tökéletes és ragyogó arcbőrért

Minden smink első lépése az alapozó felvitele, melyhez speciális sminkecset vagy szivacs a legmegfelelőbb. A folyékony sminkalapokat kézzel eldolgozni nem a legszerencsésebb, mert az apró mimikai ráncoknál, illetve a szem körüli érzékeny bőrnél nem tudjuk az ujjainkkal megfelelően eldolgozni.

Az alapozó ecsettel kíméletesen lehet felvinni a folyékony és por állagú termékeket is. Legnépszerűbbek a Real Techniques Original Collection Prep és a Sigma F80 lapos alapozó ecset, melyek tartósságban is kiemelkedők.

Bronzosító ecset: napsütötte arcbőr pár perc alatt

Alapozással kiegyenlíthetjük a bőrhibákat, azonban egyúttal a természetes árnyékokat is eltüntetjük. Ha Önnek is problémát okoz a fakó megjelenés, akkor a bronzosító ecset és termékek segítségével visszacsalogathatjuk arcunk színeit.

A legjobb sminkecset bronzosításhoz egy nagyobb fejű, puha szálú változat, mellyel néhány érintéssel nyári napsütötte orcákat varázsolhatunk. Az Essence Bronzer Brush alakja kiváló kerekebb és hosszúkásabb arcformákhoz is, és még az ára is pénztárcabarát.

Ha a bronzosítás mellett kontúrozni is szeretne, akkor a professzionális Sigma F23 kontúr ecset a megfelelő termék erre a célra.

Jó minőségű pirosító ecset: rózsás orcák minden nap

A pirospozsgás arcbőr mindig is divatos volt, hiszen a stílusos megjelenéshez a kellemes smink is szükséges. A pirosító ecset természetes módon ad színt az arcnak, nem kell attól félnie, hogy netán bohóc hatás lesz a végeredmény. 

A Makeup Revolution Blush Brush ferdén vágott formája segít a pirosító púder hibátlan felvitelében, puha sörtéi ráadásul nagyon könnyen tisztíthatók.

Szemhéjpúder ecsetek használata

A szemsmink elkészítése némileg időigényesebb, mintha csak az arcbőrünket cicomáznánk ki. Azonban egy csillogós szemhéjpúderrel, egy határozott tusvonallal kiemelhetjük a tekintetünket és erős rúzsra ilyenkor már nincs is szükségünk.

A minőségi szemhéjpúder ecsetekkel Ön is vörös szőnyegre illő pillantást varázsolhat még a sietősebb reggeleken is: a smink ecsetek használata Önnek sem fog gondot okozni, ha a megfelelő termékeket választja. Egy egyszerű szabályt érdemes betartani: mélyen ülő, kisebb szemekhez érdemes kevésbé pufi fejű ecsetet választani, azonban, ha Önnek szabad a szemhéja, akkor bármelyikre is teszi le a voksát, nem fog mellé lőni.

Smink ecset készlet

A sminktermékek rengetegében igen könnyű elveszni, pláne, ha ecsetekről van szó. Ha Ön is most ismerkedik a különféle termékek használatával, akkor a legjobb megoldás, ha egy kompakt smink ecset készlet mellett dönt. A készletek előnye továbbá, hogy nem kell külön összeválogatnia az egyes típusokat, hiszen a legszükségesebb termékek mind kaptak benne helyet.

Alap smink ecset készlet: melyiket érdemes választani?

Kelendő ecset összeállításunk a Real Techniques Everyday Essentials smink ecset készlet: ebben a szettben egy púder ecset, egy alapozó makeup szivacs, kerek szemhéjpúder ecset, highlighter ecset és egy alapozó ecset található. Tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik gyors és minimális sminket szeretnének viselni a hétköznapokon.

Természetesen, ha Ön ragaszkodik saját elképzeléséhez és nem tud kompromisszumot kötni az ecsetszettek tartalmával, akkor nyugodtan egyesével is összeválogathatja a szimpatikus darabokat. Ilyen esetben mi az alábbi termékeket ajánljuk figyelmébe:

  • alapozó ecset, pirosító ecset, bronzosító ecset az arcra
  • egy makeup szivacs, ha természetesebb hatást szeretne elérni a folyékony termékek használatakor
  • szemhéjpúder ecsetek esetében egy szemhéjtus ecset és egy kerek fejű ecset a legszükségesebb

Ilyen módon a kipróbálhatja a különböző márkákat is és mindegyik esetében megtalálhatja az Önnek megfelelő termékeket.