Smells Like SpellsNorse Magic Mimir illatos gyertya fa kanóccal (relaxation/meditation)

1×
Smells Like Spells Norse Magic Mimir illatos gyertya fa kanóccal (relaxation/meditation)
Smells Like Spells Norse Magic Mimir illatos gyertya fa kanóccal (relaxation/meditation)
200 g
8 690Ft

4 345,00Ft / 100 g, áfával
Kód: SLS01447 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a lakásillatosító parfümök árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Smells Like Spells Norse Magic Mimir
Összetétel

A skandináv országok mitológiáját számtalan mágikus alak szövi át. A Smells Like Spells kézműves illatgyertyáknak köszönhetően egyikük akár önt is meglátogathatja, és életre keltheti azt a képességét, amire éppen szüksége van. Ismerkedjen meg Mímirrel, akit északon a bölcsesség őrzőjének tartanak.

A Smells Like Spells MIMIR szójaviasz illatgyertya égés közben kissé pattog, ami még inkább hangsúlyozza pozitív hatását. A borostyán színű üvegtégelyben szantálfa, ópium és menta illata rejtőzik, melyek segítenek önnek a nehéz helyzetekben megtalálni a megoldást, kibontakoztatják megérző képességét, és támogatják a létfontosságú harmóniát.

Tulajdonságai:

 • északi mítoszok és mágiák inspirálta illatgyertya
 • fa kanóca égés közbeni pattogása támogatja a pozitív hatást
 • a szójaviasz alacsony olvadáspontjának köszönhetően az égési ideje akár 40 óra
 • tisztán természetes alapanyagokból és esszenciákból készül
 • meditációs szertartás – a csomagoláshoz egyszerű útmutató tartozik

A gyertya mágikus és spirituális ereje:

 • nehéz helyzetekben segít megtalálni önnek a megoldást
 • erősíti a harmónia érzését az életében
 • támogatja a belső hang kibontakozását
 • megtisztítja és felfrissíti az elméjét

Anyaga:

 • bio minőségű, szerves szójaviasz, fa kanóc

Használata:
A gyertyák kézzel készülnek, ezért tömegük és égési idejük kismértékben eltérhet. Az égő gyertyát soha ne hagyja felügyelet nélkül és könnyen gyulladó tárgyak közelében.

Innováció 2021:
A Smells Like Spells márka büszke termékeinek első osztályú minőségére. Ezért 2021 tavaszán továbbfejlesztették gyertyáik fa kanócait, hogy azok szépen és sokáig égjenek. Így teljes mértékben élvezheti a meggyújtott gyertya hangulatát.

Összetétel

összetétel
ópium, szantálfa, menta
Lakásillatosító fajtája
fás
A kanóc típusa
fa
A kanócok száma
1
A viasz típusa
szója, növényi alapú
Anyag
üveg

Smells Like Spells a márkáról

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.

Értékelés Smells Like Spells Norse Magic Mimir1