Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr illatos pálcák (protection/defence)

Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr illatos pálcák (protection/defence)
Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr illatos pálcák (protection/defence)
50 g
2 450Ft

4 900,00Ft / 100 g, áfával
Kód: SML02078 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Smells Like Spells termékeket legalább 17 000 Ft értékben, és ajándékként választhat a kosarában egy teljes méretű fa kanócos gyertyát a Norse Magic kollekcióból.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr
Összetétel

A beltéri helyiségek illatosítására szolgáló Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr illatpálcák kellemes atmoszférát teremtenek. Oldják a stresszt és pozitívan hatnak az emberi pszichére, nyugtatják a gondolatokat, ráadásul fertőtlenítő hatásuk is van.

Tulajdonságok:

  • fás illat
  • gyógyfüves aroma
  • vegán termék

Összetétel:

  • nem mérgező összetevők
  • 100%-ban természetes összetevők

Használata:
Gyújtsa meg az illatpálca végét és fújja el a lángot. Helyezze a pálcát a tartóba. Gondoskodjon arról, hogy ne legyen huzat a helyiségben. Helyezze a tartót szilárd felületre, hogy az véletlenül se eshessen le. A mellékelt útmutató szerint járjon el. Ne hagyja a terméket olyan helyen, ahol gyermekek vagy háziállatok hozzáférhetnek.

Összetétel

összetétel
gyógynövények, szantálfa, borókabogyó
Lakásillatosító fajtája
fás, növényi

Smells Like Spells a márkáról

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.

Értékelés Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr