Smells Like SpellsNorse Magic Hag aroma diffúzor töltelékkel (purification/protection)

Smells Like Spells Norse Magic Hag aroma diffúzor töltelékkel (purification/protection)
Smells Like Spells Norse Magic Hag aroma diffúzor töltelékkel (purification/protection)
Ingyenes kiszállítás
80 ml
20 600Ft

Több mint 5 db a raktáron | 25 750,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SLS01454
1
Ajándék az Ön számára
Most 20% kedvezménnyel vásárolhat lakásillatosító termékeket. Adja meg a home kódot a kosarában, és a kevezmény az Öné. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 19.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 19.

A kézi készítésű Smells Like Spells HAG aroma diffúzor a hagyományos parfümkészítés alapelvei szerint készített illatot kölcsönöz az adott helyiségnek. Az illatkompozíció először a rózsaszín bors gyengéden fűszeres jegyeit és a balzsamos benzoegyanta illatát tárja fel, majd fokozatosan engedi érvényesülni a fenséges ámbrát.

Hag istennő a skandináv mitológiában arról ismert, hogy minden negatív energiát képes elnyelni, ráadásul ezek ellen az energiák ellen bizonyos immunitással is ellátja. Még a felgyülemlett féltékenységet, gyűlöletet vagy haragot is fel tudja oldani, és ki tudja küszöbölni a rossz kívánságok, illetve átkok negatív hatását.

Tulajdonságai:

 • az aroma diffúzort az északi istennő, Hag inspirálta
 • a környezeti hőmérséklettől függően 3-5 hónapon keresztül illatosít
 • a pálcikák megfordítása biztosítja az illat ismételt, teljes kibontakozását
 • meditációs szertartás – a csomagolásban egyszerű útmutatót talál
 • kézműves készítmény, alkoholmentes

Mágikus és spirituális erő:

 • minden rossz energiától megtisztítja önt
 • elűzi a felgyülemlett haragot, féltékenységet, illetve gyűlöletet
 • eltávolítja a rossz kívánságok és átkok terhét
 • megtisztítja otthona energiamezőit

Anyaga:

 • virágzó Sola fát formázó rattan pálcikák az illat terjesztésére
 • illóolajok és természetes esszenciák

Használata:
Távolítsa el a diffúzorból a dugót, és vegye ki a műanyag fedelet. Tegye a palackba a rattan pálcikákat. Naponta egyszer fordítsa meg a pálcikákat a palackban, hogy az illat újból teljesen kibontakozhasson. Ne tegye ki a diffúzort közvetlen napsugárzás és hőforrás hatásának.

Összetétel

összetétel
benzoin, gyanta, ámbra, rózsabors
Lakásillatosító fajtája
fűszeres
Az aromadiffúzor típusa
pálcás

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.