Smells Like SpellsNorse Magic Eir illatos gyertya fa kanóccal (healing/health)

Smells Like Spells Norse Magic Eir illatos gyertya fa kanóccal (healing/health)
Smells Like Spells Norse Magic Eir illatos gyertya fa kanóccal (healing/health)
200 g
8 690Ft

Raktáron | 4 345,00Ft / 100 g, áfával | Kód: MKH01992
1
Ajándék az Ön számára
Most 20% kedvezménnyel vásárolhat lakásillatosító termékeket. Adja meg a home kódot a kosarában, és a kevezmény az Öné. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Az északi mitológia tele van mágikus történetekkel és varázslatos alakokkal. Egyikük Eir, az egészség istennője, akinek ereje a Smells Like Spells gyertyából is árad, és teljes gyógyító erejével körülöleli önt. Az elegáns, borostyán színű üvegbe helyezett kézműves gyertya fa kanócának égés közbeni pattogása még erőteljesebbé teszi az atmoszférát.

A szerves viaszból készült Smells Like Spells EIR illatgyertya a menta, zöldcitrom és a természet erejét, bőséget és egészséget szimbolizáló mirha üde jegyeit kombinálja. Hozzásegíti, hogy összességében összhangba kerüljön önmagával, új erőre kapjon a megterhelő helyzetekben, és megőrizze az egészség istennőjének kegyeit.

Tulajdonságai:

 • északi mitológiák ihlette, mágikus illatgyertya
 • tisztán természetes anyagokból készített kézműves gyertya
 • alacsony olvadási hőmérsékletének köszönhetően az égési ideje akár 40 óra
 • égés közbeni finom pattogása kellemes atmoszférát teremt
 • meditációs szertartás – elvégésének leírását a csomagolás tartalmazza

A gyertya mágikus és spirituális ereje:

 • a gyertya segít helyreállítani a lelkierejét
 • betegség esetén segít megerősödnie
 • megteremti az összhangot a test energiaközpontjai között
 • erősíti a fizikai testet és az immunitást

Anyaga:

 • bio minőségű, szerves szójaviasz, fa kanóc

Használata:
A gyertyák kézzel készülnek, ezért tömegük és égési idejük kismértékben eltérhet. Az égő gyertyát soha ne hagyja felügyelet nélkül és könnyen gyulladó tárgyak közelében.

Innováció 2021:
A  Smells Like Spells márka büszke termékeinek első osztályú minőségére. Ezért 2021 tavaszán továbbfejlesztették gyertyáik fa kanócait, hogy azok szépen és sokáig égjenek. Így teljes mértékben élvezheti a meggyújtott gyertya hangulatát.

Összetétel

összetétel
citrom, mirha, menta
Lakásillatosító fajtája
citrusos, növényi
A kanóc típusa
fa
A kanócok száma
1
A viasz típusa
szója, növényi alapú
Anyag
üveg

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.