Smells Like Spells Essential Oil Sage esszenciális olaj

Smells Like Spells Essential Oil Sage esszenciális olaj
Smells Like Spells Essential Oil Sage esszenciális olaj
5 ml
5 730Ft

114 600,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SML02250 | 4 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Smells Like Spells termékeket legalább 17 000 Ft értékben, és ajándékként választhat a kosarában egy teljes méretű fa kanócos gyertyát a Norse Magic kollekcióból.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Smells Like Spells Essential Oil Sage
Összetétel

A zsályát szentnek tartották már az ókori doktorok is, például Hippokratész, az ókori egyiptomi és római nők pedig a zsályafőzetet itták, hogy teherbe essenek. A koncentrált zsályaillatú Smells Like Spells Essential Oil Essential Oil Sage esszenciális illóolaj elbűvöli Önt is különleges, évezredek óta ismert hatásaival. A druidák a jövőt is megjósolták belőle. Ön melyik varázserejében hisz?

Tulajdonságai:

  • esszenciális olaj elsődlegesen inhaláció céljára
  • alkalmas aroma diffúzorba vagy aromalámpába töltve
  • használható önállóan vagy illatkeverékek részeként
  • a csomagolás részét alkotják éterikus olajkeverékek összeállításának receptjei is
  • a csomagolás egyszerű meditációs vagy affirmáló szertartásokat is tartalmaz

Az esszenciális olaj spirituális hatásai:

  • csodálatos álmokat vált ki
  • megvéd a sorscsapásoktól
  • erősíti a személyiséget
  • elűzi a negatív energiát

Használata:
A Smells Like Spells Essential Oil Sage esszenciális olajat cseppenként kell adagolni. Használható aromadiffúzorban vagy aromalámpában. Az illóolaj alkalmazható másképp is: vigyen fel néhány cseppet egy zsebkendőre, és tegye fehérneműs szekrényébe a textíliák finom illatosításához.

A Notino tippje:
A Sage olajhoz szerezzen még be további Smells Like Spells illóolajokat, és alakítson ki egyedülálló mágikus keveréket az éjszakai rémálmok ellen, védőkeveréket a személyiség erősítésére vagy megtisztítására.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat.

Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
zsálya
Lakásillatosító fajtája
növényi

Smells Like Spells a márkáról

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.

Értékelés Smells Like Spells Essential Oil Sage