Smells Like SpellsEssential Oil Mint esszenciális olaj

Smells Like Spells Essential Oil Mint esszenciális olaj
Smells Like Spells Essential Oil Mint esszenciális olaj
5 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: SML02266

Hagyja felszabadulni az aroma diffúzorban a Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood esszenciális olajat, hogy segítségével testét és lelkét kellemes érzés járhassa át. A cédrus illatának nyugtató és erősítő hatásai közismertek. Vegye magát körbe ezzel az illattal esetenként, ha olyan negatív érzéseket érez, mint a félelem, a harag vagy amikor nehezen tud elaludni. A cédrusnak tulajdonítják azt a képességet, amely javítja a vezetőképességet és az önbizalmat. Segítségével szinte aromaterápiás élményt élhet át.

Tulajdonságai:

  • esszenciális olaj elsődlegesen inhaláció céljára
  • alkalmas aroma diffúzorba vagy aromalámpába töltve
  • használható önállóan vagy illatkeverékek részeként
  • a csomagolás részét alkotják éterikus olajkeverékek összeállításának receptjei is
  • a csomagolás egyszerű meditációs vagy affirmáló szertartásokat is tartalmaz

Az esszenciális olaj spirituális hatásai:

  • harmóniát hoz otthonába
  • segíti a serdülőkorbeli fejlődést
  • megvéd a negatív energiától
  • segíti az emberek közötti mérgező kapcsolatok lezárását

Használata:
A Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood esszenciális olajat cseppenként kell adagolni. Használható aroma diffúzorban vagy aroma lámpában. Az illóolaj alkalmazható másképp is: vigyen fel néhány cseppet egy zsebkendőre és tegye fehérneműs szekrényébe a textíliák finom illatosításához.

A Notino tippje:
A Cedarwood olajhoz szerezzen még be további Smells Like Spells illóolajokat és alakítson ki egyedülálló mágikus keveréket az otthoni harmónia kialakításához, a védelem keverékét, a fiatalságét vagy tisztító hatású keveréket.

Fontos figyelmeztetések

Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
Lakásillatosító fajtája
friss

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.