Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood esszenciális olaj

Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood esszenciális olaj
Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood esszenciális olaj
5 ml
3 220Ft

64 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SML02236 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 06. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 06. 24.

Leírás Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood
Összetétel

Otthona illatát olyan gyakran váltogathatja, amilyen gyakran csak akarja. Az illatos olaj Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood tökéletes erre. Elég néhány csepp, és a felszabaduló finom, varázslatos aroma beillatoz minden helyiséget, simogatva az Ön érzékeit.

Tulajdonságok:

  • egy okos és elegáns módszer otthona illatosítására
  • könnyen adagolható
  • fás illat
  • gyógyfüves aroma

Összetétel:

  • esszenciális olajokkal
  • szerves minőségű összetevők

Használata:
Adagolja az olajat a helyiségben elérni kívánt illatintenzitás szerint. A hőmérséklet, a szellőzés mértéke és az a hely, ahonnan az olaj illatosítani fog, befolyásolja az aroma felszabadulásának időtartamát. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Fontos figyelmeztetések

Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön.

Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
cédrus
Lakásillatosító fajtája
fás

Smells Like Spells a márkáról

Vigyen egy cseppnyi mágiát az életébe. A Smells Like Spells termékek olyan eredeti, kézzel készített illatgyertyák és aroma diffúzorok, melyek a népi bölcsességet a modern parfümipar legújabb eljárásaival egyesítik.

Ez a litván márka odafigyel arra, hogy termékei nemes és elegáns megjelenésűek legyenek. Ezért is készülnek a Smells Like Spells aroma diffúzorok és gyertyák tisztán természetes alapanyagokból. Itt a fa, len, illetve a szójaviasz játssza a főszerepet. Ráadásul a termékek egyedülálló illata annak a hagyományos aromaterápiának megfelelően készül, mely a gyógynövények, illetve fűszerek pozitív hatását hasznosítja. Mágikus karakterükkel nem mindennapi varázst visznek a hétköznapok életébe.

Minden Smells Like Spells gyertya és aroma diffúzor az ősi északi mitológiai alakok valamelyikének nevét viseli. Ezek az alakok hagyományosan meghatározott, egyedülálló spirituális erővel bírnak, így segítségükkel bevonzhatja az életébe azt, amire pont szüksége van. Ki merné azt állítani, hogy varázslat nem létezik.

Értékelés Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood