Slava Zaitsev Maroussia

tusfürdő nőknek 150 ml

Slava Zaitsev Maroussia tusfürdő nőknek 150 ml
Slava Zaitsev Maroussia tusfürdő nőknek 150 ml
Slava Zaitsev Maroussia tusfürdő nőknek 150 ml
tusfürdő nőknek 150 ml
1 920Ft

Kód: SLZ0574 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 25., hétfő
Személyes átvétel
már holnap 2019. 02. 23., szombat
Slava Zaitsev Maroussia
tusfürdő nőknek 150 ml | 1 920Ft

Slava Zaitsev Maroussia parfüm leírása

A kiváló minőségű Slava Zaitsev Maroussia tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Slava Zaitsev a márkáról

A Slava Zaitsev parfümök a luxus rendkívüli megjelenítői. Az illatok az elsősorban jelmeztervező és grafikus, de divattervezőként hírnevet szerzett Slava Zaitsev orosz divattervező műhelyének munkáját dicsérik.
Alkotójuk nemcsak Oroszországban, de az egész világon elismert és sikeres. Nevét a vezető francia divattervezők is nagyra értékelik. Slava Zaitsev a hagyományos orosz stílust és a modern idők szellemét ötvöző egyedülálló parfümjeivel is nagy sikert aratott. Slava Zaitsev leghíresebb illata az 1992-ben bemutatott Maroussia.
Slava Zaitsev parfümjeit elsősorban a tökéletesen kidolgozott kompozíció, a kifinomultan válogatott összetevők, az elragadó illat, valamint az eredeti módon díszített üvegcsék jellemzik. Amennyiben valami különlegesre és egyedire vágyik, úgy Slava Zaitsev parfümjei garantáltan elnyerik tetszését!  

Értékelés Slava Zaitsev Maroussia

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!