Sisley Soir d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Sisley Soir d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek
Sisley Soir d'Orient Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
48 200Ft

48 200Ft / 100 ml, áfával
Kód: SIS0294 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a brand10 kódot a kosarában, és 10% kedvezményben részesül a luxus kozmetikum márkákra. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 03. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 03. 05.

Sisley Soir d'Orient parfüm leírása
Összetétel

A csodálatos Sisley Soir d'Orient parfüm érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érzi majd magát.

  • fás-keleties
  • érzéki nőnek
  • esti és különleges alkalmakra való viselet

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
galbanum, bergamott, sáfrány
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete bors, gólyaorr, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
orientális

Sisley a márkáról

Sisley parfümök | Sisley kozmetika, mely teljes nevén Sisley Paris a bájos Blois területéről származik, ahonnan ez a különleges kozmetika gyártásnak indult. A Sisley márka megalapítója Hubert d´Ornano gróf volt, akinek a nevéhez sok növényi faj felfedezése fűződik. Éppen ezen ismereteinek hála döntött úgy, hogy 1976 - ban megalapítja a Sisley márkát, mellyel a világ egyik legnagyobb kozmetikai termékek és parfümök gyártójává vált. Ezen termékek előnyei közé tartozik, hogy esszencia olajokat használ, melyek gazdagítva vannak különböző természetes növényi adalékokkal. A termékek szeretnének hatékony kapcsolatot létrehozni az ember és a természet között.

Értékelés Sisley Soir d'Orient1