Sisley Phyto Lip Glosstápláló szájfény

Sisley Phyto Lip Gloss tápláló szájfény
Sisley Phyto Lip Gloss tápláló szájfény
árnyalat 1 Nude 6 ml

Kód: SIS0262 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Sisley Phyto Lip Gloss termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Sisley Phyto Lip Gloss ajakfény gyönyörű megjelenést kölcsönöz az ajkainak.

Tulajdonságok:

  • csillogó
  • enyhén színezi az ajkakat
  • tökéletesen kirajzolja az ajkakat

Használata:
Az azonnali teltebb hatás eléréséhez vigyen fel az ajkaira megfelelő mennyiségű ajakfényt.

Tulajdonságok

Árnyalat
nude
Ingredienti attivi
hialuronsav, shea vaj, E-vitamin
Hatás
fényes

Sisley a márkáról

Sisley parfümök | Sisley kozmetika, mely teljes nevén Sisley Paris a bájos Blois területéről származik, ahonnan ez a különleges kozmetika gyártásnak indult. A Sisley márka megalapítója Hubert d´Ornano gróf volt, akinek a nevéhez sok növényi faj felfedezése fűződik. Éppen ezen ismereteinek hála döntött úgy, hogy 1976 - ban megalapítja a Sisley márkát, mellyel a világ egyik legnagyobb kozmetikai termékek és parfümök gyártójává vált. Ezen termékek előnyei közé tartozik, hogy esszencia olajokat használ, melyek gazdagítva vannak különböző természetes növényi adalékokkal. A termékek szeretnének hatékony kapcsolatot létrehozni az ember és a természet között.

Értékelés Sisley Phyto Lip Gloss