SilcSkin

A SilcSkin márkát Camille Calvet, elismert sminkmester alapította, aki hoszzú pályafutása során számos hollywoodi sztárral dolgozott együtt (Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Penelope Cruz…). Camille jól ismerte  a szilikonok gyógyító hatását és eszébe jutott, hogy ezt az anyagot fel lehetne használni a dekoltázs környékén lévő ráncok eltávolítására. Egy napon úgy döntött, hogy ezt a feltevést egy kísérlettel kellene alátámasztani. Az eredmények annyira elképesztőek lettek, hogy minden más tevékenységét megszakította és elkezdett dolgozni  a speciális szilikon párnácskák kifejlesztésén.

Az első prototípus neve Decollete Pad lett, amely egyedülálló koncepciójának köszönhetően óriási népszerűséget szerzett magának. Nem tartalmaz latexet, adhéziót és más allergén összetevőt sem, nem transzdermális, megelőző hatása van és akár 30 - 60 napig is kitart (a használat gyakoriságától függően). Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a lézeres arcplasztika.

A Decollete Pad sikere arra sarkallotta a márka alapítóját, hogy újabb terméket hozzon létre - Facial Pad. Ez a termék két változatban kapható: Brow Set (a homlok és a szem körüli ráncok ellen) és Multi - Area Set (a homlok, száj és szem körüli ráncok ellen).

Minden egyes SilcSkin párnácska 100 % - ban  orvosi szilikonból készült. Viseletük során elektrosztatikus energia alakul ki, amely növeli a bőr vérkeringését. Ezen kívül jelentős hidratáló hatása van és segíti a hegek kisimítását is. A nők többsége elalvás előtt helyezi fel, hatása pedig már 2 éjszaka után is látható.

A SilcSkin márka minden olyan egyén számára vonzó lehet, aki otthona melegéből szeretne megszabadulni a ráncoktól, fiatalos megjelenésre vágyik, továbbá aki alternatívát keres a botoxra vagy a plasztikai sebészetre.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnos jelenleg a SilcSkin márka termékei nem elérhetőek.