Signal White System Naturals fogkrém természetesen fehér fogakra

    • Signal White System Naturals fogkrém természetesen fehér fogakra
    • Signal White System Naturals fogkrém természetesen fehér fogakra 1
    • Signal White System Naturals fogkrém természetesen fehér fogakra 2
      více

     Signal White System Naturals változatok

     • Signal White System Naturals fogkrém természetesen fehér fogakra íz Lemon Mint 75 mlfogkrém természetesen fehér fogakra 

      Ez a termék jelenleg nem elérhető.

      íz Lemon Mint 75 ml
      Kód: SIG1405

     Fel

     Kozmetikai termék leírása Signal White System Naturals

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     A kiváló minőségű Signal White System Naturals fogrém a fogak kíméletes fehérítésére szolgál. Hatékonyan távolítja el a fogak kellemetlen elszíneződését és rendszeres használatát ragyogó mosollyal köszöni meg önnek.

     Tulajdonságok:

     • fehéríti a fogakat
     • segít leküzdeni a fogszuvasodást és a foglepedéket
     • garantáltan kíméli a fogzománcot
     • frissíti a leheletet

     Használata:

     Használja legalább napi 2 alkalommal. Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan.

     Fel

     A Signal márkáról

     A Signal kétségtelenül az egyik legismertebb és legsikeresebb márka, amely a szájüreg ápolásra specializálódik. Az Unilever szárnyai alá tartozik, amelynek a termékeit naponta két milliárd ember használja, az egész világon.

     A Signal a maga több, mint 40 éves fennállása óta hatalmas népszerűséget szerzett magának és jelenleg számos országban számít a piac vezetőjének. A Signal White System például Európában a legkelendőbb házi fogfehérítő készítmények közé tartozik. Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a Signal sikeréhez jelentősen hozzájárult az innovatív, friss zöldalma ízesítés is.

     A Signal elsősorban a családra és a gyermekekre összpontosít. Együttműködik a Fogorvosok Világszövetségével (FDI) és számos más organizációval is, továbbá óriási pénzösszegeket fektet be a megelőző programokba - különböző iskolai oktatási programokat és ingyenes fogászati vizsgálatokat támogat.

     A Signal ügyfelei a szájvizek, a fogkefék és a fogpaszták széles kínálatából válogathatnak. Nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és a fejlesztésre, továbbá saját laboratóriumában a szájhigiénia terén elsőosztályúnak számító szakembereket foglalkoztat. Portfóliója folyamatosan új, kíváló minőségű készítményekkel bővül.

     Az Unilever társaság arról híres, hogy náluk, az értékek rangsorában az első helyen a biztonság szerepel - az összes termék minimális mennyiségű (alacsonyabb, mint ami a törvény által engedélyezett) allergén összetevőt tartalmaz és szigorú ellenőrzéseken megy keresztül. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemnek is. A Signal márka minden olyan egyén számára vonzó lehet, aki ragyogóan fehér mosolyra vágyik, továbbá önmagának és gyermekeinek is a legjobbat szeretné, valamint nem szívesen látogat el fogorvosához.

      

      

     Fel

     Értékelés Signal White System Naturals

     • 2017. augusztus 20., vasárnap
      Musa Márton Martin

      annyi lenne a kérdéem hogy ez a termék a későbbiekben rendelhető lesz-e?

     Mit gondol Ön a Signal White System Naturals termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu