Ugrás a fő tartalomhoz

Shu Uemura Art of Hair
Ez a tökéletes styling művészete

A Shu Uemura Art of Hair bemutatja hihetetlenül minimalista és kifinomult styling termékeit. Az egyes receptúrák a legtehetségesebb fodrászművészek műhelyeiből kerültek ki. 
A termékcsalád minden egyes tagja a tökéletes tisztaság érzését idéző, időtálló, fényűző illatkompozícióval lengi körbe a hajat.
Változtassa hajkoronáját minden nap egyedülálló mesterművé.
Ez a tökéletes styling művészete.

Könnyű érzésű, egészséges megjelenésű és puha tapintású, kivételes frizuraköltemények

Megbízható hővédelem és tökéletesen sima haj
[netsu design]

A Netsu (japánul ragyogás) design hővédő krém segít megakadályozni a haj szöszösödését (akár 96 órán át) és megbízható hővédelmet nyújt (230°C-ig).  Varázsoljon természetes megjelenésű és könnyen formázható lookot magának, amely akár több napig is megőrzi formáját.

Hosszan tartó természetes fixálás
[tsuki shape]

A Tsuki (japánul Hold) shape styling spray hossKOSÁRBAzan tartó formát és definiált hajtincseket biztosít a frizurának. Hőre aktiválódó hajformázási memóriával bír. A végeredmény: könnyű érzésű, puha tapintású frizura.

Erős, de természetes fixálás
[kumo hold]

A Kumo (japánul felhő) hold egy erős fixálást biztosító könnyű hajlakk. A mikrofinomságú permet tökéletesen definiálja a frizurát, miközben optimális védelmet nyújt a haj színének és természetes formájának. Hibátlan végeredmény, ellenállhatatlanul puha tapintás.

Gyors szárítás és tündöklő fény
[tsuyu dry]

A Tsuyu (japánul harmat) dry egy szárítást könnyítő, normál és vastag szálú hajra ajánlott olajspray. Segítségével a szárítás ideje a felére csökkenthető. A spray minden egyes hajszálat láthatatlan filmréteggel vesz körül a tökéletesen sima, puha és fénytől ragyogó végeredményért.

Erős tartást adó hajformázó krém
[umou hold]

Az Umou (japánul tollpihe) hold styling krém rövid és félhosszú haj formázásához ideális. Hosszan tartó formát biztosít a frizurának a hajszálak elnehezítése és összeragasztása nélkül. Mindemellett óvja a hajat a hő káros hatásaitól és párataszító hatású. Sima look visszafogott, természetes fénnyel. Hátrafésült frizurákhoz ideális.

Erős tartást és matt hatást biztosító hajformázó paszta
[nendo definer]

A Nendo (japánul agyag) definer egy matt hatású styling paszta, amely formázza a tincseket, lehetővé teszi a frizura újraformázását és látványos, enyhén matt megjelenésű textúrát ad a hajnak. Rebellis, borzas, kócos, illetve matt megjelenésű sima frizurákhoz egyaránt ajánlott.

Hajformázó paszta
[ishi sculpt]

Az Ishi (japánul kő) sculpt egy hajformázó styling paszta. Kivételes formát és textúrát ad, hosszan tartóan definiálja az enyhén matt hatású frizurát, amely a nap folyamán bármikor újraformázható.

Maximális volumen már a tövektől
[awa volume]

Az Awa (japánul buborék) volumen maximális volument biztosít a hajnak, nem kívánt termékmaradványok és a hajszálak összetapadása nélkül. A haj páratlanul puha tapintású. Hosszan tartó közepes fixálás és természetes fény.

Tökéletesen fixált hullámok
[kaze wave]

A Kaze (japánul szél) wave lenyűgözően definiálja a hullámokat és a göndör fürtöket. Hosszan tartó fixálást, puhaságot, könnyedséget és természetes fényt biztosít a számukra. Egyúttal óvja a hajat a hő káros hatásaitól és párataszító hatású. Segít megakadályozni a haj szöszösödését.

Puha és definiált hullámok
[uzu cotton]

Az Uzu (japánul örvény) cotton hullámos és göndör hajra ideális lágy krém-zselé, amely rugalmas fixálást és mérsékelt ragyogást biztosít a hajnak. A segítségével megalkotott look a természetes szépség és a fesztelenség kinyilatkoztatása.

7 azonnal érezhető pozitív hatás
[shiki worker]

A Shiki (japánul négy évszak) worker egy sokoldalú styling primer, amely 7 azonnal érezhető pozitív hatást nyújt a hajnak: hidratál, megkönnyíti a haj kifésülését, lesimítja a hajszálakat, táplálja a hajrostokat, csökkenti a szöszösödés mértékét és puha tapintást biztosít a hajnak.