Ugrás a fő tartalomhoz

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Tökéletes szőkeség

Ismerje meg a Shu Uemura Art of Hair márka kimagaslóan hatékony, professzionális Yūbi blonde termékcsaládját, amelynek formulája fenntartható forrásból származó japán fehér bazsarózsa kivonattal és japán fejlesztésű, egyedülálló hűvös pigmentekkel gazdagított.
A Yūbi (japánul magasztos) blonde megállítja az időt és segít megőrizni szőke hajszíne tökéletes megjelenését: megóvj a szőke hajszín hűvös árnyalatait, természetes fényt ad a hajnak és a tövektől a hajvégekig revitalizálja a hajrostokat.

 

Jeges fénytől csillogó platina szőke hajszín

Állítsa meg az idő kerekét és őrizze meg gyönyörű hűvös platina szőke hajszínét. Semlegesítse a nem kívánt sárga tükröződő árnyalatokat a Yūbi blonde sampon segítségével és hangsúlyozza ki hajszíne leghűvösebb tónusait a Yūbi blonde pakolással. Lenyűgöző szépségű szőke haja tökéletesen táplált, természetes fénytől ragyogó és hihetetlenül puha lesz!

Hosszan tartó melír és balayage

Emelje ki a természetes fényben tündöklő gyönyörű melírjét és balayageát a ragyogást adó Yūbi blonde glow sampon használatával és semlegesítse hajszíne nem kívánt sárga tónusait a Yūbi blonde pakolással, amely ráadásul tökéletesen táplálttá és simává varázsolja a haját.

 

Varázslatos ezüstszürke árnyalatok

Itt az ideje megmutatni tökéletes ezüstös árnyalatban tündöklő haját. A hamvasító lila Yūbi blonde sampon hatékonyan közömbösíti a nem kívánt rezes tükröződő árnyalatokat, míg a Yūbi blonde kondicionáló megújítja és lesimítja a hajrostokat.

 

Mindennapi ápolás bármilyen típusú szőke hajra

Csak azt biztosítsa szőke haja számára, amire valóban szüksége van. A Yūbi blonde sampon gyengéden tisztítja a hajat, maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket és természetes fényt kölcsönöz a hajnak. A Yūbi blonde kondicionáló megújítja a hajrostokat a tövektől a hajvégekig és fényűzően könnyed érzetet biztosít a frizurának.


Japán fehér bazsarózsa

A ‘shakuyaku’ fehér bazsarózsa a japán Niigata prefektúra hegyeiből származik. A Shu Uemura Art of Hair márka japán termelők közreműködésével fenntartható gazdaságokból nyeri a termékek előállításához használt fehér bazsarózsát. A japán őstermelők kézzel szüretelik a növény virágait május és június között, de mindig csak a termés felét takarítják be, hogy a másik fele tartósan virágozhasson.

Japán fejlesztésű hűvös pigment

A Shu Uemura Art of Hair gyökerei Shu Uemura úr azon vágyából táplálkoznak, hogy a márka rátaláljon a világ legragyogóbb színéire, ezért a Shu Uemura Art of Hair a sminkkollekciókban használt pigmentek technológiájának alkalmazása mellett döntött: Ezeket a pigmentek a márka számára Japán vezető tus és pigment gyártója készíti. A csúcstechnológiával előállított pigment sima, homogén formával és az általános pigmentekhez képest sokkal hűvösebb színnel rendelkezik.