Shiseido Waso Poreless Matte PrimerMatt primer alapozó alá

1×
Shiseido Waso Poreless Matte Primer Matt primer alapozó alá
Shiseido Waso Poreless Matte Primer Matt primer alapozó alá
20 ml
9600Ft

Kód: SHI05853 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 15.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 15.

Shiseido Waso Poreless Matte Primer termékleírás
Tulajdonságok

Nehéz napnak, vagy szórakozással teli víkendnek néz elébe? Legyen az bármi, arca mindig tökéletes lesz! A Shiseido WASO Poreless Matte Primer mattosító, smink alá szánt bázis arcán mindig tökéletes alapot képez kedvelt sminkjéhez. Felejtse el a fénylő arcot, és élvezze az életet!

Tulajdonságai:

  • a T-zóna területén azonnal mattá teszi az arcbőrt
  • láthatóan összehúzza a pórusokat
  • hozzájárul ahhoz, hogy a smink a nap folyamán tartósabb legyen
  • kellemes, üdítő illat
  • érzékeny arcbőrre is alkalmazható
  • nem mitesszerképző

Összetétele:

  • komplex, vaszabi gyökér ihlette ápolás – finomít és mattít

Alkalmazása:
A sminkelés előtti arcápolási rutin záró lépéseként, vékony rétegben kenje szét a T-zónán. Szükség esetén, a nap folyamán finoman bepaskolva megismételheti az alkalmazást.

Tulajdonságok

Hatás
matt

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Waso Poreless Matte Primer