Shiseido Waso Eye Opening Essenceszemkörnyéki ápoló hűtő hatással

Shiseido Waso Eye Opening Essence szemkörnyéki ápoló hűtő hatással
Shiseido Waso Eye Opening Essence szemkörnyéki ápoló hűtő hatással
Új
20 ml
11 500Ft

Kód: SHI05854 | Raktáron
1

Kosárba téve

Shiseido Waso Eye Opening Essence szemkörnyéki ápoló hűtő hatással
| 1 db | 11 500Ft
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 09. 25.
Személyes átvétel
szerda 2019. 09. 25.

Shiseido Waso Eye Opening Essence termékleírás

A minőségi Shiseido Waso Eye Opening Essence szemkörnyékápoló ápolja a szemkörnyéki bőrt és szükséges módon táplálja, hidratálja.

Tulajdonságok:

  • világosítja a szemkörnyéket
  • eltávolítja a szem alatti duzzanatokat és sötét karikákat
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Használata:
Vigye fel reggel és / vagy este a készítményt a szemkontúr köré mindaddig finoman paskolva, amíg teljesen fel nem szívódik.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
highlighter, sötét karikákra

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Waso Eye Opening Essence