Shiseido Men Total Revitalizer Creamrevitalizáló és megújító krém a ráncok ellen

3×
Shiseido Men Total Revitalizer Cream revitalizáló és megújító krém a ráncok ellen
Shiseido Men Total Revitalizer Cream revitalizáló és megújító krém a ráncok ellen
50 ml
28 430Ft

Kód: SHI0108 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Shiseido Men Total Revitalizer Cream termékleírás
Tulajdonságok

A Shiseido Men Total Revitalizer Cream férfiaknak szánt, ránc elleni luxus krém visszaadja az arcbőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését. Az öregedés elleni harcban nagyon hatásos, táplálja az arcbőrt, és feszessé teszi az arckontúrokat – a sima és üde megjelenésért.

A Shiseido tökéletes megoldás minden aktív, 30 és 40 év közötti férfi számára, aki bőre öregedésének első jeleit észleli magán. Az alkalmazás után az arcbőr hidratált, finom, durva helyektől mentes és a külső környezet negatív hatásai ellen védett marad.

Tulajdonságai:

  • 24 órás ápolás és intenzív hidratálás
  • kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat
  • eltávolítja a fáradtság jeleit, és visszaadja az arcbőr energiáját
  • védelem a külső környezet negatív hatásai ellen
  • a krémet bőrgyógyászok tesztelték

102 férfin végzett tesztelés eredményei:

  • 90% érezte, hogy az alkalmazás után azonnal rugalmasabb volt az arcbőre

Összetétele:

  • ImuBuild Complex – feltölti a bőr energiakészletét, és lassítja az öregedést
  • Marine Protein Complex – erősíti az arckontúrokat és hidratál
  • E-vitamin

Alkalmazása:
Arcbőre megtisztítása vagy borotválkozás után alkalmazza. Használja reggel és este is.

Tippünk:
A Shiseido Men Total Revitalizer Cream az első olyan férfi arckrém, amit a tréning ihletett. Gondoljon arcára is, és szánjon rá hetente 2–3× egy-egy rövid masszázst és tornát kontúrjai megerősítéséhez.

1. lépés: Vegyen az ujjaival egy kis mennyiségű krémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be az állába/orcáiba és a szemei/homloka tájékára. Kezdje a mozgást mindig felfelé, így emelgetve az arckontúrokat. Ismételje meg 3×.

2. lépés: Szorítsa a kezeit ökölbe, és finoman masszírozza alulról felfelé mindkét orcáját. Ne húzza az arcbőrét, ökleit csak finom nyomással tegye az arcához.

3. lépés: Ujjaival, hosszú húzásokkal masszírozza át az arccsontok körüli területet az állától egészen a füléig. Ismételje meg 3×.

4. lépés: Végül húzza a száját balra, a jobb oldal szépen kifeszül, és fordítva. Minden pozíciót tartson meg 10 másodpercig.

5. lépés: 10 másodpercre húzza a száját széles mosolyra, amennyire csak tudja.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Anti-age, revitalizáció, Táplálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás
Hatóanyag
E-vitamin

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Men Total Revitalizer Cream