Shiseido Men Cleansing Foamfinoman tisztító hab minden bőrtípusra

1×
Shiseido Men Cleansing Foam finoman tisztító hab minden bőrtípusra
Shiseido Men Cleansing Foam finoman tisztító hab minden bőrtípusra
11500Ft

Spóroljon 14%
125 ml
9840Ft

Kód: SHI0114 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 01. 29.
Személyes átvétel
szerda 2020. 01. 29.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Shiseido Men Cleansing Foam termékleírás
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • megpuhítja a bőrt a borotválkozáshoz
  • mélyrehatóan hidratál

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Tisztítás
Konzisztencia
hab

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Men Cleansing Foam