Shiseido Essentialist Eye Paletteszemhéjfesték paletta

Shiseido Essentialist Eye Palette szemhéjfesték paletta
Shiseido Essentialist Eye Palette szemhéjfesték paletta
árnyalat 01 Miyuki Street Nudes 5,2 g
13 570Ft

Kód: SHI03215 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A Nyári Black Friday alkalmával 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra! Használja a notino kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 15.

Shiseido Essentialist Eye Palette termékleírás
Tulajdonságok

Mindegy, hogy a szokásos nappali sminkjéhez vagy esti alkalmakra keres szemhéjfestéket, a Shiseido Essentialist Eye Palette szemhéjfesték-paletták segítségével számtalan kombinációt állíthat össze. A négyféle, összeillő színű szemfestéket tetszés szerint variálhatja, az eredménnyel pedig biztosan mindig elégedett lesz.

Tulajdonságai:

  • finom és intenzív smink is készíthető a segítségével
  • a szemhéjfestékek nem emelik ki az arcbőr ráncait és finom vonalait
  • a szemhéjon második bőrként viselkednek
  • a szemhéjfestékek textúrája selymesen lágy
  • 12 órán át a szemhéjon maradnak
  • matt és csillogó árnyalatok kombinációja a palettában

Összetétel:

  • szférikus por – megkönnyíti a szemfestékek felvitelét
  • észterek és szilikonolajok – fokozzák a színek intenzitását
  • bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt

Alkalmazása:
Vigye fel a szemfestéket az ecsettel a szemhéjára. A sminkelést a legvilágosabb szín belső szemzugba történő felhordásával kezdje, majd kifelé haladva egyre sötétebb színeket vigyen fel.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila, nude
Konzisztencia
púder
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
matt, csillogó

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Essentialist Eye Palette