Shiseido ArchLiner Inkszemhéjtus tollban

Shiseido ArchLiner Ink szemhéjtus tollban
Shiseido ArchLiner Ink szemhéjtus tollban
01 Shibui Black 0,4 ml
8390Ft

Kód: SHI03838 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Fedezzen fel egy fiatalító újdonságot: új Vital Perfection! Az Öné lehet ez az újdonság 15 ml-es kiszerelésben ingyen legalább 13 000 Ft értékű Shiseido termékek megvásárlásával.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Shiseido ArchLiner Ink termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Shiseido Makeup ArchLiner Ink szemkihúzók hangsúlyozzák és kiemelik a sminket és garantálják a csábos tekintetet.

Tulajdonságok:

  • telt és intenzív szín
  • kopásálló szemkihúzó
  • gyorsan száradó összetételű
  • vízálló termék
  • ultra vékony applikátor
  • szemgyógyászatilag tesztelt

Használata:
Finoman húzva rajzoljon egy vonalat a szemhéjra. Hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Konzisztencia
filces szemhéjtus
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
vízállóság

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido ArchLiner Ink