Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brushecset folyékony és púderes termékekhez

Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush ecset folyékony és púderes termékekhez
Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush ecset folyékony és púderes termékekhez
Ingyenes kiszállítás
23500Ft

Kód: SHI05213 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 07.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 07.

Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush termékleírás

Változtassa tökéletes élménnyé a mindennapi sminkelést! A Shiseido HANATSUBAKI Hake Polishing Face Brush ecset eredeti, rózsa illette formáját speciálisan a smink tökéletesen sima véghatást adó, könnyed szétkenésére és kontúrozására fejlesztették ki. Kényeztesse arcát a luxus módon puha sörtékkel!

Tulajdonságai:

  • a puha sörtéknek köszönhetően, mindig sima véghatást biztosít
  • az ecset művészi dizájnja rózsasziromra emlékeztet
  • ergonomikus formájának köszönhetően könnyen kézre áll
  • legendás minőségű, japán kézműves kivitel
  • Hidden Core technológia biztosítja a smink könnyű alkalmazását
  • egyszerűen keni szét az összes sminktípust

Összetétele:

  • 100% – szintetikus sörte – alakját sokáig megőrzi

Alkalmazása:
Púdersmink: ecset segítségével vegye fel a porsminket, és körkörös mozdulatokkal alkalmazza arcára, hogy sima hatást hozzon létre.
Folyékony smink: a smink tökéletes szétkenéséhez használjon ecsetet

Notino tipp:
Használat után törölje egy kendőbe az ecsetet, és rendszeres tisztítással távolítsa el belőle a felgyülemlett terméket. Mossa meg finom szappannal, és a felesleges vizet törölje bele egy tiszta törölközőbe. Ezután helyezze a törölközőre, és hagyja szabadon megszáradni.

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush

tracking pixel